opelinizden memnun musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSPREY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opel aracınızdan memnun musunuz?

• memnunum

Oy: 165 83.3%
  • memnun değilim

Oy: 33 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    198
  • Anket kapatılmış .
ben yaklasik 3 yilldir kulaniyorum corsab 1.012v cok memnunum, 3 yill icinde sadece hava debisini degistirdim motor yagi ve filtreler haric ve de yaklasik 25000 km yol yaptim, simdilik opelden vazgecmeyi dusunmuyorum

ben cok memnunum yakıt dısında bi otamatik olunca daha fazla yakıyo :(

çok memnunum, Allah Corsa'mı başımdan eksik etmesin....

benim araç çok hantal. kalkışlarda zorlanıyorum. çok yakıyor. 1. vitese hareket halindeyken zor geçiyor yada geçmiyor. ayrıca aracım servis bakımlı aracımda bir problem yok yani. bence biraz özeleştiri yapalım fanatiklik ayrı bişey.

kasa çok sağlam. hız yaptığımda bile bir güven veriyor insana. çok rahat bir araba 1200 km hiç dinlenmeden mola vermeden gidebiliyorum. ve çok şık.

Ustani Değiştir Ustani Bende Memnun Olmadim Bugün Ihtibari Ile Aracimdan... Nedeni Ise Silindir Kapak Contasi Yanmiş... Açtirmişken Bide Triger Seti Sorun çikti Oda Değişti Malum Paraciklar Yalan Oldu...

bizim astranın bile 1.6 sı ile 2.0 i neredeyse aynı yakıyo vectra gibi bi arabada 1.6 motor 2.0 den fazla bile yakabilir valla o yüzden hantal olması vede çok yakması normal gibi :D

gülü seven dikenine katlanır..arıza çıkarıyo evet ama performans, güvenlik açısından kendini affettiriyor..kısacası opele binmek ayrıcalıktır..

Geri