opelinizden memnun musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSPREY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opel aracınızdan memnun musunuz?

• memnunum

Oy: 165 83.3%
  • memnun değilim

Oy: 33 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    198
  • Anket kapatılmış .
ilk aldığım zaman astraların kronik arızası cim mödülü yüzünden bir kere sıkıntı yaşadım, onu da garantiden hallettiler. O günden sonra arabanın maşallahı var, çok memnunum ve arabamı seviyorum

Aldığım tarihten itibaren akü sorunu haricinde bir problem yaşamadım gayet memnunum ben aldıktan sonra 4 arkadaşımda astra aldı 2 tanesi de arıyor bulabilirse alacak
kronik problemleri yok değil ama her aracın kendine göre bir problemide olmuyor değil

walla teknik olarak çok anlamıyorum.
belki de basit sorunlardır yaşadıklarım. ama ben daha önce doğan kullanıyordum. normalde doğandan opele geçtikten sonra çok memnun olacağımı sanıyordum. yine de kullanım, yol tutuş, güven ve tasarım olarak sözüm yok. ama bu kadar sık arıza çıkartması ve her arıza için yaptığım masrafları göz önüne getirdiğimde gerçekten bazen pişman olmuyor değilim.
bana bu elektrik sorunlarımda yardımcı olacak denizlide önereceğiniz biri varsa sevinirim.

Rutin bakımlarını yaptırdıktan sonra sorun çıkaracağını sanmıyorum.Tabiki kaliteli işcilik olmalı.

bana opeLi sevdiren 81 ModeL ßi Kadett di bu modeLde bi araç ßana kendini sevdirebildiyse opeLden memnun kaLmamak mümkün mü =) ¿ Şimdide 94 modeL ßi astram var ßeni üzmüyo çokta memnunum...

aracım 1,2 corsa 2005 model .ilk sahibiyim.direksiyon kutusu deişti garantiden .başka hiçbir problem yaşamadım.çok ekonomik bir araç.hem vergisi ,hemde yakıtı çok ekonomik.istediğim performansı alıyorum,sadece biraz yakıttan ödün vermek kaydıyla .

Memnun Değilim

MEMNUN DEĞİLİM 1. VİTESE GEÇİŞLER ZOR,EGR SORUNU KRONİK PERFORMANS DERSEN KALKIŞLAR REZALET,AMORTİSÖRLER FAZLACA SERT(GÜYA YOL TUTUŞU İÇİN MİŞ:hıh: ) YANİ RENO 19 EUROPA KULLANDIM VE HEM DİREKSİYON HEMDE SÜSPANSİYONLARI DAHA YUMUŞAK AKLIN VARSA SAT BEN SATIYORUM OPELMİŞŞŞŞŞŞ :mad:

Memnun Değilim

HADİ YAA OPELE BİNMEK AYRICALIKMIŞ:hıh: SANKİ MERCEDEZ YADA BMW ŞUNU AÇIKÇA SÖYLEYEYİM BANA ALMANYDA GELEN BİR AKRABA BENİM ARABAYI GÖRÜNCE DEDİ NİYE BU ARABAYI ALDIN BEN NİYE DİYE SORUNCA ALMAN ARABALRI ARASINDA EN KÖTÜ OPELDİR DEDİ AL SANA AYRICALIK:good:

Geri