opelinizden memnun musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSPREY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opel aracınızdan memnun musunuz?

• memnunum

Oy: 165 83.3%
  • memnun değilim

Oy: 33 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    198
  • Anket kapatılmış .
ben aracımdam çok memnunum arkadaşlar genel bakm masrafları haricinde extradan bi masraf açtığı yok 210 binde araç.. 20 milyara sıfır cilio satılıyo gidin bi bakın 97-98 vectraya da bi bakın iç mekan kalitesi yol tutuş güvenlik konfor hangisini tercih edersiniz... Gülü Seven Dikeninne katlanır.

ARACIMDAN COK MEMNUNUM.YOL TUTUSU,KALİTELİ İŞCİLİĞİ,AĞIRBAŞLI GÖRÜNÜMÜ VE DİĞER ARACLARA GÖRE STANDART ÖZELLİKLERİNİN FAZLALIGI BANA KEYİF VERİYOR
best2qu3.jpg

Memnun değilim ama şimdilik kullanmak zorundayım.

Arkadaşlar bende çok memnunum astramdan ama görüyorum ki herkesin sorunu yakıt, ya benim arabam benzinli wagon ve otomotik olmasına rağmen 9,4 ile 9,7 şehiriçi - 8,0 ile 8,6 şehirlerarası yakıyor çok mu ki bence makul...

Bi ara acaba Astra G aracımı satsammı diye bi düşence geçti aklımdan o gece rüyama girmiş; satmışım İşyerindekiler tank gibi araba satılırmı delirdinmi sen diye dalga geçiyolardı..kan ter içinde uyandım kolay kolay satmam gavur kızımı....

Benim arabam ufaaaaaakkk :( Neden 2002-4 1.6 vectra almadım diye kızıp duruyorum kendime. Bayanlar seviyor ama ben memnun değilim minik bir arabaya biniyor olmaktan. He avantajı yok mu? Park problemini kökünden çözmesi yegane avantajı. Ah bide şöyle 2. araba olarak bir sedan araba alabilseydim o zaman corsamı yıllarca kullanırıdm. Zevkine oyuncak gibi modifiye eder dururdum.

o kadar da dikkatli kullandım ama , Şu direksiyon pompası arızası olmasa çok memnundum. Artık bilmiyorum. O kadar da dikkat ettim ama malesefff olan oldu. Ayrıca içeriye lastik sesi alıyor.

opel dedin mi durmak lazım parça fiyatları pahalı olabilir ama kolay arıza yapan bi araç deyil ki çoooook memnunum hayat ta başka marka araç almam ya opel yada hiç bi şey

opeller fazla yakıyor nedeni ise ayağını kontrol edememen araba resmen bas bas diyor tabi benzinler gidiyor

Geri