Opelinize En son kaç para masraf Yaptınız ve Neden ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benzin + Lpg = 100 TL :)

Şaka bir yana;

Triger seti + devirdaim + denge burçları + iç kısımda yanmayan birkaç lamba + sislerin sigortası atmıştı + sağ çn cam yerinden çıkmıştı + yağ değişimi (standart bakım yağ+filtre+polen filtresi + benzin filtresi vs...) bujiler ve daha birçok ufak tefek işler

toplamda 560 TL

Son düzenleme:
1 hafta önce 1250 tl. volant + debriyaj set. ön fren balataları, aks keçeleri ve motor yağı eklendi, bazı ıvır zıvırlar.

Son düzenleme:
arabanın lastiğinin patlaması sonucu firsat bildim 17"den 16"e geçtim.
500 TL vectra C kasa 16" çıkma jantlarına verdim.
660 TL lassa impetus revo 205/55/16 lastiklere verdim.
aküyü değiştirdim 140 TL verdim.

toplam 1300 TL.

sorun güzel :) aracım 3 gündür serviste şuan itibari ile 1300 tl masrafım çıktı ama araç fişek gibi olmuş ufak daha ilk gün denediğimde aracı durdurmak bile zor otomatik 1.6 97 model astra ama kalkarken bile badanaj atıyo :) ondan snra bir sürü parça daha değişti bugunde devir sensörü değişiyo sürekli denenip arıza tespit edilip parçaları yeniledim, 1 tlye yakın yakan aracım şuan 40 kuruş yakıyo daha düşeceğini söylediler hadi hayırlısı neler yapıldığını yarın yazılı olarak alacam ozman yazarım buraya :)

sorun güzel :) aracım 3 gündür serviste şuan itibari ile 1300 tl masrafım çıktı ama araç fişek gibi olmuş ufak daha ilk gün denediğimde aracı durdurmak bile zor otomatik 1.6 97 model astra ama kalkarken bile badanaj atıyo :) ondan snra bir sürü parça daha değişti bugunde devir sensörü değişiyo sürekli denenip arıza tespit edilip parçaları yeniledim, 1 tlye yakın yakan aracım şuan 40 kuruş yakıyo daha düşeceğini söylediler hadi hayırlısı neler yapıldığını yarın yazılı olarak alacam ozman yazarım buraya :)
:D hayırdır turbo felanmı atmışlar hayırlı olsun :D

Arkadaşlar inanmazsınız ama tam totalde 8.500 TL harcadım en son.. sonrada sattım tövbe bidaha X20XEV'e :D

Geri