Arkadaşlar inanmazsınız ama tam totalde 8.500 TL harcadım en son.. sonrada sattım tövbe bidaha X20XEV'e
Kardeşim senin cdx üzmüş seni ben 4 senedir 2500 bile olmamıştır.oda ömrü biten parçalar yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar inanmazsınız ama tam totalde 8.500 TL harcadım en son.. sonrada sattım tövbe bidaha X20XEV'e
Bende rekorbende zannediyorum 7,750 tamı tamınaArkadaşlar inanmazsınız ama tam totalde 8.500 TL harcadım en son.. sonrada sattım tövbe bidaha X20XEV'e
Şaka yapıyorsun değil mi? Ne yaptırdın öyle İbrahim?Arkadaşlar inanmazsınız ama tam totalde 8.500 TL harcadım en son.. sonrada sattım tövbe bidaha X20XEV'e
Şaka yapıyorsun değil mi? Ne yaptırdın öyle İbrahim?
Gerçekten Vectra B için bu yazılanları okuyunca bilgisayardan kafamı sokağa çevirip dışarıdaki aracıma "bu araç acaba gerçek Vectra B, yoksa çakma mı" diye bakıyorum, şeytan kulağına kurşun ben aracımdan çok memnunum, bilmediğim yerde kurcalatmam, her yerden benzin almam, LPG nedir bilmem. Anlayacağın biraz kılım .