Opelinize En son kaç para masraf Yaptınız ve Neden ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pazartesi günü muayeneye gitti 139 tl birde benzin aldım 40 litre 110 toplam 249 tl

geçen hafta, debriyaj, baskı balata, rulman, 2 z rot ve rot başı toplam 600 tl

vallaha ben toplam 7745 tl harcadım
540 conta yakmıştı
440 amatisör takımı
200 alttakım yapımı
200 eksoz komple takıldı
geri kalanıda ıvır zıvır
birde 4500tl ye ses sizstemi
300tl ye cam,kaput,lampa kaplama
1000tl tüp takıldı
300tl sağ tarafı boyandı
100tl kapı pimi ve menteşe alındı
100tl termostat değişti
65tl iklim sensörü değişti

Şaka yapıyorsun değil mi? Ne yaptırdın öyle İbrahim?

abi değişmeyen kalmadı desem?

sadece rölanti ayarlayıcısını 300 liraya almıştım..

hemen hemen tüm sensörleri ateşlemeyi değiştirdim..

motor conta çürümesinden ötürü blokla beraber yapıldı..

abs beyni durduk yerde bozuldu.. kezaa benzin pompası, egzantirik mili sensörü de öyle durduk yere bozuldu..

üstündeki lpg sistemi kötüydü contayı yaktım onuda sıfırladım..

baskı balatası, amortisörleri, ön takımı şu bu hepsi toplamda bu fiyatı buldu

e tabi her parça siemens, bosch ve GM olunca fiyatlarda piyasadaki çakmalarının 2 katı oluyor..

nasıl bu kadar net bilebiliyorum çünkü her harcamamda tarihi, parça no'su, fiyatı, km'si ile bir ajandaya kaydetmiştim..

bundan sonra ağzıyla kuş tutsa X20XEV iyi motor diyemem

ki yaşadıklarım orjinalliği ispat edilmiş 86.000km'deki araçtaydı şaka gibi dimi :D

Allah kimseye böyle kötü tecrübeler yaşatmasın ve alan arkadaşa ağız tadıyla binmeyi nasip etsin..

Son düzenleme:
Gerçekten Vectra B için bu yazılanları okuyunca bilgisayardan kafamı sokağa çevirip dışarıdaki aracıma "bu araç acaba gerçek Vectra B, yoksa çakma mı" diye bakıyorum, şeytan kulağına kurşun ben aracımdan çok memnunum, bilmediğim yerde kurcalatmam, her yerden benzin almam, LPG nedir bilmem. Anlayacağın biraz kılım :).

opel değil de bmw ye ///m katlanır ayna aldım dün. 450 kağıt

Gerçekten Vectra B için bu yazılanları okuyunca bilgisayardan kafamı sokağa çevirip dışarıdaki aracıma "bu araç acaba gerçek Vectra B, yoksa çakma mı" diye bakıyorum, şeytan kulağına kurşun ben aracımdan çok memnunum, bilmediğim yerde kurcalatmam, her yerden benzin almam, LPG nedir bilmem. Anlayacağın biraz kılım :).

kıllık iyidir abi her zaman aracı korur:D

Geri