Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    172
araba dediğin anahtarlı olur ben anlamam karttan marttan

Valla olmasini isterdim diye onay verdim ama bir yandan da dusunuyorum. Arabama bindimde kontagi kendim cevirerek calisirkenki o sesini duymak bana haz veriyor. osmanli isi yine anahtar daha iyi gibi. Ama teknolojinin nimetlerinden faydalanmak da ayri bir karizma yaratir yani.

Bende kartlı sistemi kullanmadan önce düşüncem anahtardan yanaydı ama kullandıktan sonra fikrim tamamen değişti çok keyif verici kartlı sistem daha güzel :)

ben istemem aracı fazlasıyla elektronik yapıyor arıza cıkarması normal anahtarlıya gore daha yuksek en iyisi anahtarlı

renault farkı her zaman olmasada yıne ortada!

Bir arabada ne kadar cok ozellik olursa, o kadar cok ariza yapma ihtimali olan parca var demektir.... Enteresan, hos bir olay ama bozulursa yaratacagi basagrisi,faydasindan cok bence.....

kartlı sistemde de kartı yerine koyup bir butona basıyorsun araç öyle çalışıyor renault larda kapılar kendisi açılmıyor bildiğim kadarıylakartın üzerindeki bir düğmeye basıp açıyorsun opeldeki daha ince bir tasarım bence kapılar otamatik açılıyor
opellerde daha güzeli var yani niye herkes başka firmaların kartlı sistemlerinden bahsediyor anlayamaddım
Yanlışın var lagunada kart cebindeyken kapıyı tutup açabiliyorsun arabadan uzaklaşıncada kapılar kendiliğinden kilitleniyor, ama çalıştırmak için kartı yuvaya oturtmak gerekiyordu, makyajdan sonra değiştirdilerse bilemiyorum.

Geri