Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    172
start tusu, kartli sistem vs vs bunun gibi seylerin hepsi bana sacma ve itici gelir araba dedigin anhtari takican caliscak bu kadar basit.
bunlarin hepsi arabayi daha luks gostermek, rakip firma yapti bende arkasinda kalmayim diyip trendi yakalamak ve arabanin fiyatini arttirmaktan baska ise yaramayan hilelerden baska bisi degil

Kartlı sistemi ilk Renault Megane' da gördüm, tüm Renault'lara karşı gıcığım olduğundandır belki kartlı sistemi de sevmiyorum. Sustalı anahtar olsun yeter...

ben opelin dinamiğine ters bir özellik oldugunu düşünüyorum bence olmamalı ve olursa da standart olmamalı
renaultda da var diyosun ama renault da bu özellik bir sürü problem çıkartıyor ve cok güvenli de çalışmıyor...

ben anahtar tasımayı sewdiğim için istemezdim :(

ben kredi kartlarını bile arka cebimde taşıyorum...şahsen istemezdim ya bişe olur rezil oluruz sonra :D

Benimkisi ögrenci kartı olsun.Kartı cebine koyup oturdugunda katlanma oluyo ve ilerde sorun cıkardıgını duydum.Elimde yüzük yada boynuma asacak halimde yok.Madem teknolojiyi kartta buluyoruz ozaman otobüse binip akbil basalım..

İsterim tabi bizim ne eksiğimiz var diğer markalardan

araçlardaki start düğmelerine güvenmiyorum,çabuk bozulacağına inanıyorum,etrafınızdaki düğmesi bozulan elektronik aletlere bakın en güzel örnek onlar,gerek olmayan tamamen lüks için yapılmış bir olay,

Geri