Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    172
Anahtar iyidir. Kartı arabaya takacak olduktan sonra hiç olmasın daha iyi. Taşıması zor, kaba. Mercedes sistemini kurarlarsa ne ala. Yoksa ben sustalı anahtarı tercih ederim.

evet anahtar taşımak cok zor ?????? mutlaka olmalı

ben opelin dinamiğine ters bir özellik oldugunu düşünüyorum bence olmamalı ve olursa da standart olmamalı
renaultda da var diyosun ama renault da bu özellik bir sürü problem çıkartıyor ve cok güvenli de çalışmıyor...
amcamın oğlu 2007 megane ile taksicilik yaptı.tam 200bin km de araç.en ufak bir sorun çıkartmadı kartla ilgili olarak

bence kartlı olmamalı ya arabanın ruhuna ters:) ne öle düğmeye basıyosun arba çalışıyo

amcamın oğlu 2007 megane ile taksicilik yaptı.tam 200bin km de araç.en ufak bir sorun çıkartmadı kartla ilgili olarak

Kesinlikle katılıyorum amcamda 2004 dci megane var bugüne kadar kartla ilgili hiç bir problem çıkarmadı

Yiğitin arabası anahtarlı olur. Kart mart delikanlılığa sığmaz. Anahtarlıklar boş vakitlerimizde, canımız sıkıldığında tesbih gibi işe yarıyor. İşin şakası bir yana, kullanmadığım için faydalarını bilmiyorum. İyi bir şeyse neden olmadın. Hem arabanın anahtarını isteyenlere "valla arabanın anahtarı yanımda yok" diye daha kolay yalan söyleyebiliriz.

mercedes gibi olursa çok güzel olur anahtar şeklinde bi okuyucu var araca bidğinde vitesteki starta basıyorsun ve devam ediosun ama renaulttaki gibi istemmem şahsen

Ben megan 2 ile çok yol yaptım. Bence çok güzel, saklaması felan sorun değil.
çok şık duruyor. marş takılı kaldı, tutukluk yaptı vs derdi yok.. direksiyonun yanından anahtarlık felande sarmaz.. Tak kartı bas dümeye ateş :D

Ben megan 2 ile çok yol yaptım. Bence çok güzel, saklaması felan sorun değil.
çok şık duruyor. marş takılı kaldı, tutukluk yaptı vs derdi yok.. direksiyonun yanından anahtarlık felande sarmaz.. Tak kartı bas dümeye ateş :D

motoru çalıştırmadan camlar çalışmıyo ama..:cool:

Bence elektronik demek sorun demek o yüzden ne varsa mekanikte var... Anahtarı çevirmek çok zor geliyorsa 1200ytl verin alın akıllı kart sistemini(zafira-astra-vectra-signum sahipleri için), şahsen anahtarı çevirince sanki marş motorunu kendim çalıştırıyormuşum gibi geliyor aracı hissetmemi sağlıyor...

Geri