Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    172
opelın varya 1 mılyar fark alıyor suna ama megan2 gıbı degıl zaten meganınkı sacma ha anahtar sokmussun ha kart ne anladım hem ıslak yada nemlı yuvasına koydumu arza yapıyormus..opelın kı cıkalı cok oldu arkadaslar

yaw bura opel forum reno reklamı yapmayalım hem opelınkını(anahtarsız sıstem) kullanmadan yorum yapmayalım lutfen

bence renault un kullandığı sistemde güzel laguna ve megane kullandım oldukça güzel

belkı sacma olcak ama ermenıcı fransızlardan ve parıse ermenı soykırımı anıtı dıken fransızlardan ve fransız araclarından nefret edıyorum...hele baba parası yıyen peugeut alıpta modıfıye yapıp ısıklarda senı tahrık eden peugeot gtı lardan..opelınkı geyet makul bır fıyata ozelıkle sıfır arac alıcaklara tavsıye ederım

peki;
kendi parasıyla peugeot alıpta modifiye edipte ısıkta herkesi tahrik edenlerden:D

TEK VATAN TEK BAYRAK..:)ermenıcı fransızlara ve araclarına hayır..TEK TURKIYE VE TEK ALMAN TANKI OPEL SONSUZADEK

bi kere kart mart ne abi ya olayın ruhuna aykırı düşünün bi kere arbanıza daha iyi olduğu söylendiği için palet taktırırmıydınız tamam kart daha iyidir filan ama ne oldu o aracın ruhuna yani bi kere anahtar işin raconu be abi ne bilim kart olmasa daha iyi olur sanki

kart gereksiz...

Geri