Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

Opelinizin kartlı sistemle çalışmasını istermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    172
motoru çalıştırmadan camlar çalışmıyo ama..:cool:

Bence yanlışın var kardeşim.. Eğer debriyaja ve frene basmadan kartı takıp Strat a basarsan araç aksesuar moduna geçiyor herşeyi çalışıyor 3000 Km civarı yol yaptım o araçla gayet güzel:good:

Arabaya binip bi taraflara kart takılacaksa bence güzel değil. Birde meganın kartı gibi takoz benzeri bişeyde istemem.

Arkadaşlar Kartı boşverin de Opelin bir an önce bluetooth ve cep telefonu ilişkisini kurması lazım büyük rahatlık.. diğer Almanlarda standart oldu hatta Fiatlarda (linea,punto vs..) bile standart geliyor.
Bence bir araçtaki arabadaki en büyük rahatlık budur heleki sürekli trafikte iseniz ve sık sık tel görüşmesi yapıyorsanız

yok be ne gerek war 1.si zaten sustalı anahtarı bozuk para cebine koyup rahatsız etmiyor kartı koyucan cebine telefon gibi kalacak ne gerek war ufak olsun anahtar olsun derim

bluetooth dio daha corsalarda yol bilgisayarı standart deil bi de kart dioruz :s

ne gerek var kartlıya her tarafımız kart oldu anahtar olsa ne oluyor kartta anahtar büyük hantal bişey

ya canım kardeşim cep telefonu araçta kullanmak zararlı ama blue tootholursa olsun cep akapalıyken blue totth ne olacak

bencede oLmasın... REno da çalışırken meganlar lagunlar gelirdi hiç sevmezdim... anahtar en iyisi...zaten zamanla yuva laçkalaşıyor sonra araç çalışmıyor gibi gibi... en iyisi anahtar..:D ben opelin anahtarlarını çok seviyrum tok duruyor:D

Geri