Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
96000 km deyiz yolda asla bırakmadı buji kolları arızalı iken bile gitti ışığı yandı ama yine de gittim 100 km aralıksız uzun yolda 1 hafta arızalı arızalı bindik egzoz patlak bindik ama daha 1 kere olsun yeter artık durayım demedi canım arabam
2 kere aküden kaldım
1 kere alternatör yandı uzun yolda, şehre döndüm sonra yolda kaldım
1 kere altını taşa vurup karteli deldim yağ aktı ozaman kaldım.
3 kere kontak anahtarının içindeki mil kırıldı ondan yolda kaldım
opelimden memnunum. yaşına göre bence çok iyi araç: 96 astra f sedan 1.6 16v
2000 yılından sonraki üretilen baskı balatalarda asbest maddesi kullanılması yasak olduğundan 46.000km gitmesi normal.artık yeni baskı balatalar az gidecek...
bende 1 kere kaldım amma tam kaldım. o da bizim ve birazda mühendislerin hatası. ordu ünye de ünlübir hastane virajı var ( bilen bilir) virajı döndüm yol ortasında durdum hastane tarafına girmek için karşıdaki araba geçti gaza bastıım, bom diyebi ses ve duman, dedim noldu ki tekrar çalıştırdım, kütür patır çalışıyor, anladım. karbüratörün arka kısmında emme maniffoldunun hemen üzerinde küçük bir yumuşak hortum var, sıcaktan ve birkaç defa söküp takmaktan yumuşamış. Yaktım dörtlüleri, açtım kaputu, çıktım koşa kosa öne attım elimi yandı elim elimi çekerken de vestinghouse (vestanoz) emiş hortumunu kırdım, nitekim taktım ( 5 -10 sn) kapattım kaputu, bindim bi ara gazı vın içeri en iyi yolda kalışım buydu onun haricinde sıkıntısı yok. gazı benzini bitmezse tabii