Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alalı bir ay oldu ve yolda kaldım şarj dinamosu arızalandı üzerinde ki akü orjinal 7 yıllık ama istanbuldan tekirdağ a getirdi ama ertesi gün ordan 30 km gidemedi
valla daha 4000 km yaptım iki ayda hiç de bakım yaptırmadım,hiç sorun olmadı şimdiye kadar.ayrıca 14 buçuk saat hiç durmadan sürdüm sadece 5 er dakika benzin almak için durdum...ben bittim arabada tık yok..
Bu bayram Dönüşü akü yüzünden yolda kaldım.Daha 35000de araba ama Akü bitmemiş ama şarj istiyomuş.yolda arabayı stop ettim bi daha çalışmadı.Nedenide telefonu şarjda bırakmıştım oda halletmiş.neyse bir kaçkişi geldi vurdurup çalıştıracaz arabayı.Tam ittirmeye başladık yanımdaki veletin biri sormaz mı abi bu araba kaç model diye dalga geçer gibi
97 vectra GLS otm.vites arabam ile bir kaç defa kaldım.Sonuncusunda ayvalıktan tatil bitimi izmire dönerken pazar akşamı aliağa merkez kavşağında stop etti ve bir daha çalışmadı.Trafik felaketti.Benim yüzümden de yol tek şeride düştü daha da felaket oldu.iki-üç tane uyanık tipli tamirci geldi ancak arızayı bulamadılar.İzmirden ustanın gelip yapması saat 02.30 u buldu.Rezil rüsva oldum.Hala oradan geçerken heyecanlanırım.
93 model opel vectra ve 2005 astra kullanıyorum çok şükür ikiside yolda bırakmadı hiç. hatta bir defasında tatile giderken vectramın radyatörü delindi su ilave ederek 100 km geri geldim değiştirip tatile devam ettim.yeni arabamdada easytronic arızası oldu ama hiç yolda kalmadım...
Şeytan kulağına kurşun. ALLAHa şükür şimdiye kadar kalmadım. İnşallah bundan sonrada kalmam. Yanlız bir keresinde yol bilgisayarında yağ noksan ikazı gelince iyi tırstım. bagajda yağ yok 100 km sonra tamamlayabildim 1lt noksanlaşmış. Kalmaktan beter gibi bir şey onca kilometreyi değişik beklentiler ile kat etmek.