Opelinizle Hiç Yolda Kaldiniz Mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan torsion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben benm arabanın gözünü kırdım bıraktığı yerde satarım onu!!!!
herkes işini yapacakk :))

hayatımda sadece bir kere yolda kaldım. o da opelle değil 95 model broadway ile askere gitmeden önce köydeki akrabalara da bir uğramak için gittiğimde. yalnız tam maceraydı anlatmak istedim.

broadway ile halam, halamın oğl ve ben köye gidiyoruz akrabaları görecez ben askere gitmeden hemen önce. yaz mevsimi. köy samsunda bi dağ eteğinde. çıktık dağa gidiyoruz ama zikzak virajlarla çıkılıyor 180 derecelik virajlar. araba bir hararet yaptı, radyatör su hortumu oyle bir patladı ki, araba birden kaputtan nasıl dumanlar çıktı :) ödümüz de patladı tabi bu arada :D neyse durduk köye telefon ettik, halam yaşlı dağ başında bekliyoruz :) 1 saat sonra köyden traktör gelebildi, traktör hemen bizi dere kenarına bıraktı geri ordan bi araca atlayıp gideriz diye, sonra da dönüp halamı alıp köye bırakacak. arabaya hortum almaya gidiyoruz :D bıraktı bizi derede. gidiyoruz araba geçsin diye yürüyoruz otostopla binip dolmuşların oraya kadar da olsa gidecez. şansa köy yolundan da hep bayan sürücüler geçiyo, doğal olarak otostop da yapamıyosunuz iki erkek :) yav bekle bekle bi inşaat şantiyesinin kamyonu geldi aldı. adam yarıçıplak :D soyunup dökülmüş kamyonda bitek don :D camlar kapalı içerisi tam bir sauna. öne sıkıştık kuzenle, araca bineli 1 dk olmadı benim kollarım ellerim dahil suya daldırmış gibi terden ıslandım, koku da cabası :D azcık cam açtım ağzımı getirdim oraya ki hava gelsin nefes alayım , hödük kamyoncu gapa camı gapa terliyom ben dedi :D terliyom dereye girecem ben dedi :D yav çattık dedik içimizden :D

neyse bıraktı bizi biyerde bindik dolmuşa, alacağımızı aldık diğer kuzen geldi aldı bizi dağa götürdü tekrar aracın yanına, gerisi devam işte tabi başka sorunlar da oldu ama o kamyoncu efsaneydi :) kamyon da alyazmalı :P

2 saatlik ziyaret 12 saate dönüştü o gün. oyle bir anı işte :)

vectra varken hiç yolda bırakmadı allaha şükür
ama çalışması sorundu çalıştımı yolda kalmıyordu :)

bu yazın elmadağın çıkışında kaldım...ilerde kaza olmuş...elma dağa girişten veri yarım debriaj gaz fren derken artık tekerlerden duman çıkmaya başladı...araba gitmez oldu...zar zor düzlüğe çıktığımda yarım saat beklemek zorunda kaldım...sonra araba hızlanmamaya başladı...öyle öyle derken 1 saat sonra anca eski haline geldi

bu yazın elmadağın çıkışında kaldım...ilerde kaza olmuş...elma dağa girişten veri yarım debriaj gaz fren derken artık tekerlerden duman çıkmaya başladı...araba gitmez oldu...zar zor düzlüğe çıktığımda yarım saat beklemek zorunda kaldım...sonra araba hızlanmamaya başladı...öyle öyle derken 1 saat sonra anca eski haline geldi

desene 6 aylık ömür gitti balatalardan

Ben 1 kez akuden dolayi kaldim arabayi yeni almistim emniyette ruhsat islerini hallederken
artik isiklari acik unutmuyom :D

Geri