opellerde performans sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aferin arkadaşlar, siz devam edin makasa, tarağa girmeye...
ii ama trafikte kaşıntı almak istemedikçe üstümüze geliyorlar pist heryerde yokki davet edelim doğal olarak can alıcı ve tehlikeli ama ne yaparsın illede gel bi kaşı git diyorlar :kop: :o :rock

ii ama trafikte kaşıntı almak istemedikçe üstümüze geliyorlar pist heryerde yokki davet edelim doğal olarak can alıcı ve tehlikeli ama ne yaparsın illede gel bi kaşı git diyorlar :kop: :o :rock

Abi o kaşıma olayını ışıklarda çok istiyorlar.Kendi halimizde takılırken bir bakış atıyorlar hadi varmısın gibisine.İçimizdeki devi uyandırıyorlar.Bizde bir kaşıyalım diyoruz olay bu.Işıklarda arkamda kalıp el salladığım çok araç olmuştur.Bunların içinde vw jetta da var.Volkswagenciler fazla övünmesin yani.Bi sakal atarız.:D

Şahsen ben trafikte kapışmaktan zevk alıyorum. Hatta sadece trafikte kapışmaktan zevk alıyorum diyebilirim. Çünkü şöförde bitiyor mevzu. Kaza yaptım mı yaptım bi kere bariyerler çıktım e-5 te bir kerde tretuara çıktım kapışırken (ama bu benim hatam deildi) Sonuç, hala devam ediyorum ama ölümlü bir kazaya sebebiyet verecek kadar ciddi değil. Bu bir zevk, sigara gibi zararlı ama alışkanlık

Aman arkadaşlar dikkat gaza gelmeyin trafikte:(şunu unutmayalım en iyi şoför aracını gideceği yere en güvenli ve risksiz bir şekilde ulaştıran şofördür:rock

Aman arkadaşlar dikkat gaza gelmeyin trafikte:(şunu unutmayalım en iyi şoför aracını gideceği yere en güvenli ve risksiz bir şekilde ulaştıran şofördür:rock
:good: :good: :good:
İlker abi sana katılıyorum ama gece trafiğindede bana bakarsada olmuyoki yola bi bakıyorum dümdüz hiçbi engel yok veya tehlikeye sokacak bi yer yok o zamanda kaşıma zamanı diyerekten gaz topuk sonra benzincileri şenlendiriyoruz:) ama tabiki yoğun bi trafikte sağda gidip hem karşıdaki hemde kendi hayatımızı tehlikeye sokmayalım arkadaşlar;)

performansmı dedi biri:D imzamda ne yazıyo arkadaşlar:D ben kalkmak isteye şöle diyorum
156 hp aracım 156 da ben=312 varsa kalkalım diyorum

şaka bi yana benim öle bi sorunum yok..5. viteste bile olsam gaza yüklendimdi hissediyorum

Geri