opellerde performans sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konuyu açan arkadaş çoktan uçmuş ama halkı noktalara değinmiş ecotec motor yakıt tüketimine bişey demiyorum diğer araçlara göre gayet iyi bence ama birazcık hantal olduğu kesin.benm araç yaklaşık 1300 kg ve fabrika çıkışı 105 hp doğal olarakda hantal denilebilecek düzeylerde,hiç sevmem ama bide gti lara bakıyorum bazen 700 800 kg arabalar 140 hp :)komik geliyo...
İşte hakan abi hantallık ordan geliyo demekki benim araçta 105 hp aramızda nerdeyse 300 kiloya yakın bi fark var :) buda normal olarak motoru canını alıcaktır :)
Ayrıca gti konusuna gelelim onlar walla öle abi 106lar abi benim bildiğim 120hp tabiki baya banada komik geliyo oyuncak gibi araçlar:D :good:

düşük motorlu araç az yakar lafı çok yalnış.opellerin orta sınıf araçlara koydukları 1.6 motor randıman vermiyor.bu araçları zaten orta doğuya sürüyorlar.6 silindir çok yakar lafları ile daha önce 2000 motor omega aldım.
yakıtı fena değil.zaten 136 beygir.ama ani kalkışlar yapmıyor.bir cesaret ettim. 2.5 v6 aldım.oohh bee adam gibi arabaya biniyorum.bastınmı fırlıyor.ama ne fırlama bir binseniz.
işte böyle araç ne yakıyor.boşver ne yakarsa yaksın.atmaca gibi fırlıyor ya .

ya Allah askina bi bakin yaa..
golf 115 beygir
alfa 120 beygir
bmw115 beygir
audi 115 beygir
megane 110 beygir
stilo 110....
astra 105 oleyyyy :pon:

bence kendi performansından şüphe et;)
golf tsi2ler çerez kalıo bana;) bizimkide 105 bg

arkadaşlar karşındaki araba 2,0 veya daha büyük olmadıktan sonra korkmuyorum kapışmaya geçemesem bile kafa tutabiliyorum en azından bu arabanın gücünün yanısıra şöförlede arabanın bir bütünlüğü olmalı die düşünüyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum :D

arkadaşlar karşındaki araba 2,0 veya daha büyük olmadıktan sonra korkmuyorum kapışmaya geçemesem bile kafa tutabiliyorum en azından bu arabanın gücünün yanısıra şöförlede arabanın bir bütünlüğü olmalı die düşünüyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum :D
İşte o yönden çok haklısın Murat abi lakin bizim araçlar cidden kuş gibi geçen vectra 1.6 kullandım vectracılar yanlış anlamasın ama bizimkiler gibi yürümüyo ama bende onu ağırlığa bağlıyorum çünkü aramızda aynı motor var ama 300 kg fark var tabi ölede olunca yürümemesi gayet normal ama 2.0 baya ii yürüyo :) işte kilosuna göre motor alsalar yürür o zaman 1.6 motora 1070 kg gayet yetiyoki 2.0 olanları varki tam bi felaket:) ayrıca Murat abşi bende öleyim lakin tek rakibim ies ve vti lar:) vti hayal ama ieslerle yürüyebiliyoruz:)

düşük motorlu araç az yakar lafı çok yalnış.opellerin orta sınıf araçlara koydukları 1.6 motor randıman vermiyor.bu araçları zaten orta doğuya sürüyorlar.6 silindir çok yakar lafları ile daha önce 2000 motor omega aldım.
yakıtı fena değil.zaten 136 beygir.ama ani kalkışlar yapmıyor.bir cesaret ettim. 2.5 v6 aldım.oohh bee adam gibi arabaya biniyorum.bastınmı fırlıyor.ama ne fırlama bir binseniz.
işte böyle araç ne yakıyor.boşver ne yakarsa yaksın.atmaca gibi fırlıyor ya .
katılıyorum.bana göre benzinli bir araçta benzin düşünülmemeli.yani performans arayan bir kişi için konuşuyorum.dizel bir araç zaten ekonomi için alınmıştır ve ne kadar az yakarsam o kadar iyi düşüncesi var şahsen ben öyleyim:)ama opelim benzinli ve hakkını veriyor ya ona binerken pek benzin düşünmüyorum ben.

öncelikle yakıtı araba değil şoför yakar diyerek başlayayım
opellerin fazla yaktıklarına katılmıyorum. benim omega 2000
motor otm.vıtes şehir içi ortalama 10-11 litre yakıyor. 1460 kg.
boş ağırlığı olan bir araba için makul sayılır. ama gazlarsam 17-18litre
yakabiliyor.

Kesinlikle katılıyorum. Benim ortak ile dizel clio ile çanakkeleye gittik giderken bastı deponun 3/5 i gitti istanbul çanakkale arasında ama ben dönüşte 90-100 geçmeden geldim birda istanbulda dolaştım çanakkalede dolaşmanın üstüne sonuç yakıt araçdan öte şöförün yaktıgı bişi

arkadaşlar performans konusunda haklı olabilirsin ama aracı ii açmakda çok önemli 1.3 cdtı astram var 90 hp motrunu ii açtığımıza inanıyorum çünkü araç çok rahat bi şekilde 210-215 görüo + kapışmalarda herşeyden önemlisi şöförlük özellikle trafteki kapışmalarda... makasa ii giren götürür derim

Aferin arkadaşlar, siz devam edin makasa, tarağa girmeye...

Geri