abicim sfi efsane motor zaten ona sözümüz yok zaten biz 1.6ları tartışıyoztorsion' Alıntı:sfi de 155on:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abicim sfi efsane motor zaten ona sözümüz yok zaten biz 1.6ları tartışıyoztorsion' Alıntı:sfi de 155on:
böyle bırseye katılmıyorum ama cok yaktıgıda dogru bıraz ama.. çok mu çok kurnaz ve pinti olmaya kalkısırsak az yaktıra bılıyorum.. otomatık vıtesten bahsedersek sabahları sogukken hemen hareket edıp ne kadar azda bassam gaza 19 litre gıbı yakıyor onun ıcın yerınde ısıtıyorum bıraz sonra harekete gecıyorum kırmızı ısaga gelırken taaaa gerıde ayagımı gazdan cekyorum vıtesı 4 takıyor kendılıgınden ve devır 12,000 gıbı oluyor sonra gerı yumusak gaza basarak kullanıyorum yakıtım acayıp dusuyor.. ama sportıf dugmesı adeta bas bana dıyor dayanmıyorum basıyorum sonra ekonomı denen seyı unutoyorum sonuc olarak benzin pahalı06cey66' Alıntı:arkadaslar bildiginiz gibi opeller cok yakiyo ama gitmiyo
Emre naaaptın sen ?faithless1905' Alıntı:
ORDUdrift' Alıntı:opel e biniyorsak bazı seylere göz yummak lazım!!!