opellerde performans sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
06cey66' Alıntı:
arkadaslar bildiginiz gibi opeller cok yakiyo ama gitmiyo
böyle bırseye katılmıyorum ama cok yaktıgıda dogru bıraz ama.. çok mu çok kurnaz ve pinti olmaya kalkısırsak az yaktıra bılıyorum.. otomatık vıtesten bahsedersek sabahları sogukken hemen hareket edıp ne kadar azda bassam gaza 19 litre gıbı yakıyor onun ıcın yerınde ısıtıyorum bıraz sonra harekete gecıyorum kırmızı ısaga gelırken taaaa gerıde ayagımı gazdan cekyorum vıtesı 4 takıyor kendılıgınden ve devır 12,000 gıbı oluyor sonra gerı yumusak gaza basarak kullanıyorum yakıtım acayıp dusuyor.. ama sportıf dugmesı adeta bas bana dıyor dayanmıyorum basıyorum sonra ekonomı denen seyı unutoyorum:D sonuc olarak benzin pahalı

faithless1905' Alıntı:
photo0004ys6.jpg
Emre naaaptın sen ? :eek:

Allaha çok şükür performansım çok iyi walla...En zor sollamalarda bile kurtarıyo beni...Senin arabanın performansı iyi olması lazım ya bizim kuzende vardı süperdi yani..Tabi kişiden kişiye değişir o da var...Yakıta gelince yakmıyan varsa göster yaw...

opel e biniyorsak bazı seylere göz yummak lazım!!!

ORDUdrift' Alıntı:
opel e biniyorsak bazı seylere göz yummak lazım!!!

valla yetkili servisler sorunlu göz yumuluyo direksiyonlar sorunlu göz yumuluyo piyasadaki araçların performansından düşük göz yumuluyo bunun sonu yok bence sıfır opel alışları düşmeli ki opel kendini bi silkeleyip kendine gelsin yoksa bence iyi değil sonu türkiyede:(

kullanım acaip fark ettirio arkadaslar yüksek performanslı sürüs ve sehiriçi trafigi sonucunda benim dizel fiesta bile 100kmde 9,5 litreye yakın yakıo. ama gitmesine bişiy diyemicem bana kalırsa sen bi bertone astra al kardes 2,0 turbo bide tüp tak:D canavar gibi:D

yaaa 1.3 dizel corsa beni kalkista geciyo yaaa
eee yuh yaa zorlana zorlana geciyomm

lütfen opeli kötülemeyi inanmıycan belki ana ne focus ne megane ne civic hatta bi seferinde 3.18 i öyle bi ektimki aklın duruur
arbayı kullanmayı devir vermeyi bilmiyon demekki

dogrudur bilmiyorumdur

:kop: :kop: :alkis:

Geri