90 km -Arabayı sehirdısında her kullandıgımda eee benzin pahalı ve de hayat riske atılmayacak kadar güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde Combo kullanıyoruz arkadaşım 4 den 5 e taksanda en fazla sana yapacağı 180 dir o araçtan daha fazlasını bekleme... Aslı ticari bir araç kullanıyoruz unutmamalıyız... Ama araç yeniyse ayrı 200e yakın gittiğini duymuştum...mefayi' Alıntı:ya kardes bende 1,7DTI Combo kullanıyorum ibrem 200 4.de 160 ı gördüm artık gerisini düşün yani
poLLsteam' Alıntı:ben astrayla kütahya-tavşanlı arasını yani 51 km lik yolu 12 dakkada aldım.
ama arkadaşlarımın suratı bem beyaz oldu.üstelik otoban değil.ah vectra gibi bir arabam olacak ki...inşallah zamanla oda olur.
TuorAncalime' Alıntı:babamla aydın otobanında direksiyonda babam varken 255km gördük hiç abartısız ama düzlük biraz yokus asagı. üstelik araba 286bindeydi yani motoru acılmaktan öteye gitmişti 97 vectra B 2,0 cd
opel degil ama eger bu aralar yolum otobana düserse benim fiestaylada bi 220 fotosu yayınlarım arabayı 10binde verdim şantiyede kullanıldı bi sene 43binde geri aldım 5 viteste giderken 120km hızla 3000d/d oluodu simdi 80binde tam motora full yüklenerek kullandım yardıra yardıra simdi 140la giderken devir 3000d/d oluo o kdr fark etti yani motor ii acılırsa her araba kadranı sona dayıyo