Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Merhabalar BÜYÜK Opel ailesi.
Benim daha önce bir iki senelik Opel ailesi üyeliğim neticesinde tam olarak kendimi bulabildigim ve Astra ile ilgili problemleri ve görüşlerimi paylaşabileceğim forumu şimdi bulduğumu düşünüyorum.
İşte tam Opel'e yakışan bir site yapmışsınız. İstanbul civarından, tehlikeli çukurlardan kaçmaya çalışan düştüğünde de en derinine giren bir üyeyim. Selamlar...

kontplus link' Alıntı:
Merhabalar B֜Y֜K Opel ailesi.
Benim daha önce bir iki senelik Opel ailesi üyeliğim neticesinde tam olarak kendimi bulabildigim ve Astra ile ilgili problemleri ve görüşlerimi paylaşabileceğim forumu şimdi bulduğumu düşünüyorum.
İşte tam Opel'e yakışan bir site yapmışsınız. İstanbul civarından, tehlikeli çukurlardan kaçmaya çalışan düştüğünde de en derinine giren bir üyeyim. Selamlar...

Aramıza hoş geldiniz.
Keyifli forumlar dilerim.

Rica etsek profilinizdeki Doğum Tarihi kısmını güncelleyebilir misiniz?  :)

welllcommee

Keyifli vakitler...

kontplus link' Alıntı:
Merhabalar BÜYÜK Opel ailesi.

merhaba. opel vectra ile başladığım opel birlikteliğine insignia ile devam ediyorum. aynı zamanda forumunuzu da takip ediyorum. malatyada görev yapıyorum. izmirliyim.

ağırabi link' Alıntı:
merhaba. opel vectra ile başladığım opel birlikteliğine insignia ile devam ediyorum. aynı zamanda forumunuzu da takip ediyorum. malatyada görev yapıyorum. izmirliyim.

Forumumuza hoş geldiniz.
Keyifli forumlar dilerim...  :)

Merhabalar ben Kürşad,

Babama almış olduğum Opel Astra Sedan 1.3 Cdti Sport+Stil paketi ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

kürsad link' Alıntı:
Merhabalar ben Kürşad,

Babama almış olduğum Opel Astra Sedan 1.3 Cdti Sport+Stil paketi ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
welllcommee

welllcommee
kürsad link' Alıntı:
Merhabalar ben Kürşad,

welllcommee welllcommee

Arkadaşlar merhabalar bugün yeni astra hb edition 1.6 115bg mahagony kahverengi aldım. 1 hafta içinde teslim edilecek.
Askeri personelim Ankarada çalışıyorum memleket Ordu. 1980 doğumluyum. İlk sıfır arabam. herkese saygılar

Geri