Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

leventdk link' Alıntı:
Merhabalar.. Ben Levent.. Eskişehirliyim.. Eskişehirde Matematik öğretmenliği yapıyorum. 1978 doğumluyum. Astra hb enjoy active alarak ilk sıfır arabamla tanıştım :) Paylaşımlarınızdan faydalanarak otomobili daha keyifle süreceğime inanıyorum.. Saygılar..

Aramıza hoş geldiniz.
Keyifli forumlar.

leventdk link' Alıntı:
Merhabalar.. Ben Levent.. Eskişehirliyim.. Eskişehirde Matematik öğretmenliği yapıyorum. 1978 doğumluyum. Astra hb enjoy active alarak ilk sıfır arabamla tanıştım :) Paylaşımlarınızdan faydalanarak otomobili daha keyifle süreceğime inanıyorum.. Saygılar..
welllcommee keyifli forumlar

teşekkür ederim..

welllcommee

Keyifli vakitler...

sayın yönetici öğretmen Hakan,,,
Ben Kemal YİGİT; kamuda memurum, Erciş liyim, hasta opelciyim, opelsizasla, bi opel var hemide astra bi de diğerleri.............
ilk opelim 1993 yılında 82 model rekord 1700 dü. sonraları tofaş kartal ile takıldık,
2001 model sedan 1,6 eleganc ile yola devam dedik ve bu aracımı 2010 yılı nda Çorlu da sattım, sonra inan oto çorludan 111.yıl 1.6 sedan astra aldım, halen bu opel ile yola devam. forumu bulunca "Opelsizasla" çok etkilendim, çünkü j kasa sedana gaz kesiyorum tabiri caizsse.
Forumdan oldukça faydalanıyorum, yüzde 99 oranında kullanıcı arkadaşlar katılımda bulunuyor, iyi niyetli çok azda olsa reklam yapan arkadaşlarda var ama zararlı olduğunu düşünmüyorum. yani kısacası faydalı bir paylaşım ortamı, tabi ne aradığını ve alacağını bilene.
Yönetici başta olmak üzere ilgili ve katılımcı herkese selamlar, saygılar, zaman buldukça görürşmek konuşmak dileğiyle.

değerli forumdaşlarım dün itibari ile 1.4 140 hp sport astra sahibi oldum. aracımı pazartesi teslim alacağım. izmirden foruma katılıyorum. kamuda memur olarak çalışıyorum. bu benim ilk arabam ve sıfır almak nasip oldu. iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorum. her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. forumunuzla tanışmam katlanabilir ayna takıntım olduğundan youtube da ilgili videoları izlerken adresinizi fark etmemle oldu. kumanda dan katlanabilir ayna ve otomatik açılan bagaj kapağı konfigürasyonlarını yapmayı düşünüyorum. açıkçası böyle küçük detayların olmaması beni biraz üzdüğü kadar hayal kırıklığına uğrattı fiesta da bile bu özellikler var. ama arabamı seviyorum daha henüz teslim almasamdan. sedan mı hb hb mi derken hb aldım. ama sedan da gönlümde bir gün onuda alacağım. yakıt ortalamaları herkese göre değişiyor. izmir içinde genellikle mesai bitimlerinde kullanacağım inş. ortalamalar 10 üzerlerine çıkmaz ki bu beni finansal olarak hırpalar. kısacası opel sahibi olarak aranıza katıldım. forum yöneticilerine ve tüm forum üyelerine selamlar.

Superior link' Alıntı:
değerli forumdaşlarım dün itibari ile 1.4 140 hp sport astra sahibi oldum. aracımı pazartesi teslim alacağım. izmirden foruma katılıyorum. kamuda memur olarak çalışıyorum. bu benim ilk arabam ve sıfır almak nasip oldu. iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorum. her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. forumunuzla tanışmam katlanabilir ayna takıntım olduğundan youtube da ilgili videoları izlerken adresinizi fark etmemle oldu. kumanda dan katlanabilir ayna ve otomatik açılan bagaj kapağı konfigürasyonlarını yapmayı düşünüyorum. açıkçası böyle küçük detayların olmaması beni biraz üzdüğü kadar hayal kırıklığına uğrattı fiesta da bile bu özellikler var. ama arabamı seviyorum daha henüz teslim almasamdan. sedan mı hb hb mi derken hb aldım. ama sedan da gönlümde bir gün onuda alacağım. yakıt ortalamaları herkese göre değişiyor. izmir içinde genellikle mesai bitimlerinde kullanacağım inş. ortalamalar 10 üzerlerine çıkmaz ki bu beni finansal olarak hırpalar. kısacası opel sahibi olarak aranıza katıldım. forum yöneticilerine ve tüm forum üyelerine selamlar.

Yeni aracınız hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz.
Keyifli forumlar dilerim.

Merhabalar... 2012 model j kasa dizel aracımla bende Balıkesir/Burhaniye'den aranıza katıldım. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

serkanatc10 link' Alıntı:
Merhabalar... 2012 model j kasa dizel aracımla bende Balıkesir/Burhaniye'den aranıza katıldım. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Aramıza hoş geldiniz.
Keyifli forumlar dilerim.

Merhaba, artık ben de Astra lıyım. Astra J 1.3 dizel Sport. :)

Geri