Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

wings35 link' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar bugün yeni astra hb edition 1.6 115bg mahagony kahverengi aldım. 1 hafta içinde teslim edilecek.
Askeri personelim Ankarada çalışıyorum memleket Ordu. 1980 doğumluyum. İlk sıfır arabam. herkese saygılar

welllcommee aracınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Keyifli forumlar

çok teşekkür ederim.  steeringwheel

Hoşbulduk arkadaşlar  thnxx

wings35 link' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar bugün yeni astra hb edition 1.6 115bg mahagony kahverengi aldım. 1 hafta içinde teslim edilecek.
Askeri personelim Ankarada çalışıyorum memleket Ordu. 1980 doğumluyum. İlk sıfır arabam. herkese saygılar

Aramıza hoşgeldiniz, aracınızı iyi günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.

wings35 link' Alıntı:

welllcommee

keyifli bol paylaşımlı forumlar..

mrblar hakan bey ben de aranıza katıldımm..

mrb lar ben bugun 2010 1.6 hp astra cosmo aldım ve arac hakkında fazla bılgıye sahıp degılım mesela bugun surus yaptım araba serı degıl yanı benzınlı olmasına ragmen devrınde vıtes degıstırıyorum gazı gec alıyo gec uyanıyo hızını hemen almıyo yanı sahıbıne sordum arac yatıyo 1 haftadır dedı lutfen yardımcı olun bana neden olabılır korkulucak bısey varmı

özgür link' Alıntı:
mrb lar ben bugun 2010 1.6 hp astra cosmo aldım ve arac hakkında fazla bılgıye sahıp degılım mesela bugun surus yaptım araba serı degıl yanı benzınlı olmasına ragmen devrınde vıtes degıstırıyorum gazı gec alıyo gec uyanıyo hızını hemen almıyo yanı sahıbıne sordum arac yatıyo 1 haftadır dedı lutfen yardımcı olun bana neden olabılır korkulucak bısey varmı
1.6 115 hp ler aslında 1.ve 2.viteslerde arabanın ağırlığına oranla seridirler. Bundan önce hangi aracı kullanıyordunuz? Kıyaslamanıza bağlı. Aracınızın aynısını bence test edin. En mantıklısı o. Aklınızda soru işareti kalmaz. Kıyaslamak için aynı donanım olmasına gerek yok motor seçeneği aynı olsun bence bir an önce sürüş yapın. Servise gidin mesela test sürüşü isteyin.... 1 hafta yatma ile araç sağır olmaz bence. Benim arac 2500 km lerde. 20-25 gün yattığı oldu yazın, şimdi yine yatıyor mesela 10 gün sonra ben de uyandıracağım, ama hiç farketmedim gazı verince gidiyor gibi sanki. Tek problem gazla benzin deposunun doluluk oranı ters orantılı. Hele ki kışın...

kaanrevan link' Alıntı:
1.6 115 hp ler aslında 1.ve 2.viteslerde arabanın ağırlığına oranla seridirler. Bundan önce hangi aracı kullanıyordunuz? Kıyaslamanıza bağlı. Aracınızın aynısını bence test edin. En mantıklısı o. Aklınızda soru işareti kalmaz. Kıyaslamak için aynı donanım olmasına gerek yok motor seçeneği aynı olsun bence bir an önce sürüş yapın. Servise gidin mesela test sürüşü isteyin.... 1 hafta yatma ile araç sağır olmaz bence. Benim arac 2500 km lerde. 20-25 gün yattığı oldu yazın, şimdi yine yatıyor mesela 10 gün sonra ben de uyandıracağım, ama hiç farketmedim gazı verince gidiyor gibi sanki. Tek problem gazla benzin deposunun doluluk oranı ters orantılı. Hele ki kışın...

+1 dediklerinize aynen katılıyorum. Bende şuan aynı motora sahip araç kullanıyorum. Daha önce kullandığım araç Opel astra H 1.6 easytronicti.
H kasaya göre ilginç bir şekilde (aynı motor olmasına rağmen ve aradaki ağırlık farkına rağmen) şuanki arabam daha seri geliyor.
Arabanın performansı kesinlikle kıyaslamanıza bağlı :)

Arkadaşın dediği gibi bir bayiye gidip test edebilirsiniz 1.6 115hp test aracı varsa ellerinde.

Merhabalar.. Ben Levent.. Eskişehirliyim.. Eskişehirde Matematik öğretmenliği yapıyorum. 1978 doğumluyum. Astra hb enjoy active alarak ilk sıfır arabamla tanıştım :) Paylaşımlarınızdan faydalanarak otomobili daha keyifle süreceğime inanıyorum.. Saygılar..

Geri