Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

lidokain link' Alıntı:
Herkese selamlar adım Oğuz 29 yaşındayım.. bursadan yazıyorum asistan doktorum.yarın Allah nasip ederse 1,4 turbo olimpik beyaz astra alacağım .opelsizasla sitesiyle ilk kez karşılaştım..çok güzel ve seviyeli.emeği geçen herkese teşekkürler

Sayın meslektaşım hoşgeldiniz. Ben de Intern'üm Haziran sonu mezun oluyorum. Sonrası malum, TUS
Aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Zafer Bey hoşgeldiniz.

aramızda sizin gibi ilgili bir satış danışmanını olması sevindirici. hem yeni araç alacak/almak isteyen arkadaşlara yardımcı olacağınızı hem de bizim sorularımızı, sorunlarımızı çözmemizde yardımcı olacağınızı düşünüyorum

BRKCDTI link' Alıntı:
[quote author=lidokain link=topic=2.msg2407#msg2407 date=1295379191]
Herkese selamlar adım Oğuz 29 yaşındayım.. bursadan yazıyorum asistan doktorum.yarın Allah nasip ederse 1,4 turbo olimpik beyaz astra alacağım .opelsizasla sitesiyle ilk kez karşılaştım..çok güzel ve seviyeli.emeği geçen herkese teşekkürler

Sayın meslektaşım hoşgeldiniz. Ben de Intern'üm Haziran sonu mezun oluyorum. Sonrası malum, TUS
[/quote]
teşekkür ederim herkese arkadaşlar çok heyecanlıyım.sayın intern arkadaşım allah sabır versin inşallah istediğin yere yerleşirsin

lidokain link' Alıntı:
teşekkür ederim herkese arkadaşlar çok heyecanlıyım.sayın intern arkadaşım allah sabır versin inşallah istediğin yere yerleşirsin

ևok teşekkür ederim.  :) İnşallah.
Burası tek sosyal ortamım oldu şu anda, sadece vakit buldukça, zaten sanal sosyal ortam  ;D
Aracınız tekrar hayırlı uğurlu olsun.

sn lidokain aramıza hoşgeldiniz. :)

Sn lidokain  ve yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. :) :)
Yeni araçlarınızla kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Keyifli ve bol paylaşımlı forumlar.... :)

Merhabalar ben Süha. 24 yaşındayım. İstanbul Ve Yalova.
Bilgisayar Programlama mezunuyum.
Mayıs Ayından beri dren taşımaktayım karaciğerimde dren takılı. Sağlık sorunları ile uğraşmaktayım.
İnşallah şu sıkıntıları anlattığımda bir İstanbul buluşmasına katılacağım.

Sn. SuhAstraJ,

Aramıza hoş geldiniz. En kısa zamanda iyileşmenizi diliyorum, çok geçmiş olsun. İstanbul buluşmasında sizleri de aramızda görmek isteriz.

Keyifli paylaşımlar...

sn suhastraj ,öncelikle hoşgeldiniz ve geçmiş olsun.buluşmalarımız süper geçecek eminim..

Sn Süha Bey ve lidokain hoşgeldiniz foruma
Süha bey Allahtan acil şifa diliyorum, umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz
Keyifli forumlar diliyorum

Geri