Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Erdem Hocam hoş geldiniz :)

Keyifli forumlar...

teşekkür ediyorum arkadaşlar
benide aranıza çağırıp forumun ilk üyelerinden biri olma şansını verdiniz

umarım 3 ocakta bir gün içinde plaka işlemlerini bitiririm ve 4 ocakta arabama kavuşurum

arabayı alırken sizlerin bilgilerinden çok faydalandım. en son hakanın gönderdiği video ile son kararı verip cylone dvd yi de taktırdım

keyifli paylaşımlarımıza durmaksızın devam...

Arkadaşlar,

DH'da da az emek vermedik biliyorsunuz. Orayı da kavga gürültü ortamına terk etmeyelim ve fırsat buldukça orada yazdıklarımızı buraya taşıyalım.

Mesela benim bir debriyaj yayı çalışmam vardı onu tozlu sayfalardan çıkarıp buraya getirmeyi düşünüyorum. Orayı sahipsiz bırakınca hemen hır, gür çıkıyor.

Ama orada da kendimizi hissettirelim derim.

evet haklısınız Hüsnü abi
orda çok güzel bilgiler çıkmıştı ortaya
ordaki bilgi birikimini ve üye arkadaşlarımızı da buraya yavaş yavaş yönlendirirsek
burada çok daha fazla bölüm ve başlık olduğu için çok daha verimli bir şekilde
tartışıp bilgi edinebiliriz...

Avukat Akın'ı da sabah aramıza kattık. Maili ile ilgili sıkıntıyı çözdük ;)

drwaverunner link' Alıntı:
Yeni gelenler hoş geldi :)

Hakan renkler güzel olmuş :) Farklı olmuş :)

Evren hocam yaaa bu profil resminin telif hakkı bendeydi. Karışmasın ortalık sonra :)

Değişirim hocam profil resmini ayıp ediyosun... 8)

Bugün saat 13.00 gibi aracımdan ayrılıyorum.Alacak olan arkadaş öğleden sonra aracı gelip alacak.Gözumden sakındığım aracı satmak gercekten koyuyor ama yakıttan dolayı satmak durumunda kalıyorum  steering

Arkadaşlar merhaba :)

Ben donanımhaber'den Mahir (mhrdemir).

Yeni nickname ile ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Forum'un daha da güçlenmesi için elimden gelen desteği vermeye hazırım.

Başta HaKan ve drwaverunner olmak üzere emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Donanımhaber'deki forum son zamanlarda malesef iyice texas'a döndü. İkili atışmalardan insanlar çok sıkılmış durumda. Opelsizasla forumu kategorilere ayrılmış konu bütünlüğü ve düzeni sayesinde zaman içinde Opel araçlarla ilgili vazgeçilmez bir referans kaynağı olacak.

Herkese keyifli paylaşımlar diliyorum.

Selamlar.

Mahir

Mahir Hocam hoş geldin. Seni aramızda görmek ne güzel :)

Geçmiş olsun bu arada!

Yaramaz bir çocuğu kocaman bir salona bırakırsın da her yere koşarak saldırır ya kendimi öyle hissediyorum :) Bu forum güzel oldu :)

Hoşbulduk Hocam :)

Teşekkür ederim sorma walla belfıtığı olduğumu unutup arakadaşımla dolap monte etmeye kalkınca üç gündür x-ekseninde sabit şekilde kalakaldım  ???

Forum tertemiz pırıl pırıl inşallah üyeler arttıkça da düzen ve seviye aynı şekilde kalır  greatt

Geri