Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz
Güzel olurda.şimdi benim ismim gökhan.2 ci bir gökhan üye olduğunda yanında ekbir cümle arıcak :-\
Güzel olurda.şimdi benim ismim gökhan.2 ci bir gökhan üye olduğunda yanında ekbir cümle arıcak :-\
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşşekürler iyi dilekleriniz içinHaKaN link' Alıntı:Hoşgeldiniz sn salihcağlayan
Öncelikle forumumuza hoşşgeldiniz
Ve aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
Ankara da Odtüyü bitirip hazırlık okumamanın ne kadar eksiklik olduğunu hep mezun olduktan sonra anlamışımdır
Keyfini sürün bence
Keyifli ve eğlenceli forumlar diliyorum
Navide deri koltukta sunroofta gözüm yokta bir afl alsaydı iyi olmazmıydı yaa walll o gündüz farları beni bnden alıyor=)NewPa1n link' Alıntı:Hoşgeldin Salih aramıza,
1,3 Dizel aracın var hemde Astraya en çok yakışan renk Beyaz var daha ne olsun ekstrası olsa nolacak
tekrardan hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.
umut7105 link' Alıntı:Merhaba ,öncelikle biraz kendimi tanıtayım.Ben Ümit AKSOY.27 yaşındayım.Amasya'da öğretmen olarak çalışıyorum.Bu aralar arabam kir pas içinde,çünkü bir oğlum oldu ve hep ona zaman ayırıyorum.Tabi biraz büyüsün de babasıyla birlikte yıkar arabayı inşallah.Aracım imzamda da görüldüğü üzere 2011 1.6 115 hp enjoy plus teknik gridir.Yeni adresimiz gerçekten çok güzel olmuş,emeği geçen arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim.Gerçekten öteki forumda da çok güzel paylaşımlarda bulunduk,çok şeyler öğrendik birbirimizden.İnşallah bu yeni adresimizde de saygı ve sevgi çerçevesinde güzel paylaşımlarda bulunuruz.