Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Güzel olurda.şimdi benim ismim gökhan.2 ci bir gökhan üye olduğunda yanında ekbir cümle arıcak  :-\

Yeni gelen bgdesperado,bahadirusta,Saint2 ve diğer yeni gelenlerde hoş gelmişler.Forumumuzda bilgi fırtansı bol,keyif dolu zaman geçirmeniz dileğiyle...

Herkese merhaba. Uzun zamandır arkadasımla dusunuyorduk bir site olasada sadece astra adına  takip etsek diye cok güzel bir iş yapmışsınız inşallah çok daha güzel geniş kitlelere hitap eden bir site olur.
Adım Salih ևağlayan Bilkent üniversitesi İşletme bölümündeyim ama hazırlıktayım :)
Aracım Astra j 1.3 dizel olimpik beyaz sport ekstrası yok :( Alalı 6 gün falan oldu.
Dh den konuyu takip ediyorudum sizi burda gorunce daha bi sevindim. Tekrar hayırlı olsun... Saygılar..

Hoşgeldiniz sn salihcağlayan
Öncelikle forumumuza hoşşgeldiniz
Ve aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
Ankara da Odtüyü bitirip hazırlık okumamanın ne kadar eksiklik olduğunu hep mezun olduktan sonra anlamışımdır
Keyfini sürün bence

Keyifli ve eğlenceli forumlar diliyorum

Hoşgeldin Salih aramıza,

1,3 Dizel aracın var hemde Astraya en çok yakışan renk Beyaz var daha ne olsun ekstrası olsa nolacak :)
tekrardan hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.

HaKaN link' Alıntı:
Hoşgeldiniz sn salihcağlayan
Öncelikle forumumuza hoşşgeldiniz
Ve aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
Ankara da Odtüyü bitirip hazırlık okumamanın ne kadar eksiklik olduğunu hep mezun olduktan sonra anlamışımdır
Keyfini sürün bence

Keyifli ve eğlenceli forumlar diliyorum
Teşşekürler iyi dilekleriniz için
Devlet olsaydı dediğiniz doğru ama vakıf üni olunca biraz sıkıntı=)

NewPa1n link' Alıntı:
Hoşgeldin Salih aramıza,

1,3 Dizel aracın var hemde Astraya en çok yakışan renk Beyaz var daha ne olsun ekstrası olsa nolacak :)
tekrardan hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Navide deri koltukta sunroofta gözüm yokta bir afl alsaydı iyi olmazmıydı yaa  ;) walll o gündüz farları beni bnden alıyor=)

Merhaba ,öncelikle biraz kendimi tanıtayım.Ben Ümit AKSOY.27 yaşındayım.Amasya'da öğretmen olarak çalışıyorum.Bu aralar arabam kir pas içinde,çünkü bir oğlum oldu ve hep ona zaman ayırıyorum.Tabi biraz büyüsün de babasıyla birlikte yıkar arabayı inşallah.Aracım imzamda da görüldüğü üzere 2011 1.6 115 hp enjoy plus teknik gridir.Yeni adresimiz gerçekten çok güzel olmuş,emeği geçen arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim.Gerçekten öteki forumda da çok güzel paylaşımlarda bulunduk,çok şeyler öğrendik birbirimizden.İnşallah bu yeni adresimizde de saygı ve sevgi çerçevesinde güzel paylaşımlarda bulunuruz.

Akın arkadaşımız Beyaz Ampül takmış  ve çok güzel duruyor, tabi led gibi olmaz ama başarılı bende ampül gelsin bayiye takıcam.

Merhabalar Ümit hocam

Öncelikle Forumumuza hoşgeldiniz
Bu arada meslektaşmışız, ben de ingilizce öğretmeniyim. Allah bağışlasın, hehe benim de çocuğum yok henüz ama astrama çocuğum gibi bakıyorum bakalım bizim de çocuğumuz olunca bırakırız arac işlerini sanırım

Forumda iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
Keyifli ve bilgi dolu paylaşımlar diliyorum

umut7105 link' Alıntı:
Merhaba ,öncelikle biraz kendimi tanıtayım.Ben Ümit AKSOY.27 yaşındayım.Amasya'da öğretmen olarak çalışıyorum.Bu aralar arabam kir pas içinde,çünkü bir oğlum oldu ve hep ona zaman ayırıyorum.Tabi biraz büyüsün de babasıyla birlikte yıkar arabayı inşallah.Aracım imzamda da görüldüğü üzere 2011 1.6 115 hp enjoy plus teknik gridir.Yeni adresimiz gerçekten çok güzel olmuş,emeği geçen arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim.Gerçekten öteki forumda da çok güzel paylaşımlarda bulunduk,çok şeyler öğrendik birbirimizden.İnşallah bu yeni adresimizde de saygı ve sevgi çerçevesinde güzel paylaşımlarda bulunuruz.

Geri