Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz Mahir hocam
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun, aman dikkat edin hocam
Forumu beğenmenize sevindim. Forumumuzun ilk üyeleri ve aslında yönetim olarak görüyorum sizleri ,
sizin bilgi ve tecrübelerinizden de yararlanmak için güzel bir fırsat oldu bizim için

Keyifli forumlar ve paylaşımlar..

Hellboy link' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba :)

Ben donanımhaber'den Mahir (mhrdemir).

Yeni nickname ile ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Forum'un daha da güçlenmesi için elimden gelen desteği vermeye hazırım.

Başta HaKan ve drwaverunner olmak üzere emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Donanımhaber'deki forum son zamanlarda malesef iyice texas'a döndü. İkili atışmalardan insanlar çok sıkılmış durumda. Opelsizasla forumu kategorilere ayrılmış konu bütünlüğü ve düzeni sayesinde zaman içinde Opel araçlarla ilgili vazgeçilmez bir referans kaynağı olacak.

Herkese keyifli paylaşımlar diliyorum.

Selamlar.

Mahir

heraklitus link' Alıntı:
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz.Bende tam kendimden bahsetmemiştim şimdi alıntı geçeyim.İsmim gökhan.29 yasında ve evliyim.İzmir Ege Üniversitesinde sağık teknikeriyim.İnşallah yakın zamanda benimde bir opelim olucak.Forumda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

merhaba hocam bende ege üniversitesinde görev yapıorum avukatım. başhekimlikteyim tanışalım uygun bir zamanda....

merhaba arkadaşlar,
bende geldim site çok güzel emeğinize salık.

Hoşgeldiniz Foruma Hüseyin Bey
Öncelikle forum hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ederim
yeni bir platform yeni bir heyecan içindeyiz

Forumda keyif dolu zaman geçirmeniz dileğiyle

HaKaN link' Alıntı:
Hoşgeldiniz Mahir hocam
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun, aman dikkat edin hocam
Forumu beğenmenize sevindim. Forumumuzun ilk üyeleri ve aslında yönetim olarak görüyorum sizleri ,
sizin bilgi ve tecrübelerinizden de yararlanmak için güzel bir fırsat oldu bizim için

Keyifli forumlar ve paylaşımlar..

Çok teşekkürler :)

Bu arada ben de kısaca kendimden bahsedeyim. İnşaat Yük. Mühendisiyim, 32 yaşındayım ve İst'da yaşıyorum.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hakan bey.
kendimden bahsetmeyi unutmuşum.
Adım hüseyin istanbulda yaşıyorum evliyim 37 yaşındayım elek. mühendisiyim perpada işyerim var elektrik,taahhüt ve aydınlatma işiyle uraşıyorum.
Aracım: Astra j Active Select 1.6 115hp CD500

yeni platformun hepimize hayırlı olmasını dilerim. eğlenceli bilgi paylaşımı olacağından süphem yok.

Saygılar.

Hoşgeldiniz arkadaşlar  victoryy

avukatakın link' Alıntı:
[quote author=heraklitus link=topic=2.msg26#msg26 date=1293393361]
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz.Bende tam kendimden bahsetmemiştim şimdi alıntı geçeyim.İsmim gökhan.29 yasında ve evliyim.İzmir Ege Üniversitesinde sağık teknikeriyim.İnşallah yakın zamanda benimde bir opelim olucak.Forumda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

merhaba hocam bende ege üniversitesinde görev yapıorum avukatım. başhekimlikteyim tanışalım uygun bir zamanda....
[/quote]

Tanışalım hocam.Bugün ben başhekimlikteydim,ufak bir işim vardı.Ben diyalizdeyim.Siz nerde duruyosunuz?

deathburn link' Alıntı:
Bugün saat 13.00 gibi aracımdan ayrılıyorum.Alacak olan arkadaş öğleden sonra aracı gelip alacak.Gözumden sakındığım aracı satmak gercekten koyuyor ama yakıttan dolayı satmak durumunda kalıyorum  steering

aracı sattıktan sonra arkasından bakakalmanın nedemek olduğunu çok iyi bilirim umarım en kısa zamanda yeni arabana kavuşursun

arkadaşlar nick ler konusunda düşüncemi paylaşmak istiyorum
herkes nick yerine kendi ismini kullanıyor olsa daha iyi olur diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz

Geri