Opissss!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun;arabayı kimseye emanet vermemek lazım;bir tampon pastalamak ve stop lambası değişimi için arabanın 3 gün beklemesi bence ilginç...

Geçmiş olsun...

ama türkiyede iyi servislerde var unutmayalım yetkili servisler mesela kopel cok iyi hizmet veriyorlar ama genelde nedense yetkili servislere güven olmuyo özel servisler en iyisi ...

En nefret ettiğim şey bir şeyi yapıpta yapmadım demek.
Zaten öyleydi demek.Şeref haysiyet onur kalmamış.

Geçmiş olsun. Böyle olayları duydukça servislerden iyice korkar oldum vallaha.

Bizim arkadasın aracına serviste çarpmışlardı,aracı kontrole gittiğimizde bi baktık adamlar boyuyor servis müdürüne kadar çıktık sonradan adamlar ücretsiz bakım verdiler zaten boyananda tampondu..Fazla üstündne durmadık.

geçmiş olsun.yaw nolacak bu servisler böle...

Ankara iskitlerde yeri bilirsiniz :D Neyse ben konuya geliyim.Olay şöle başladı arkadaş geldi benden arabayı istedi.Acil mi dedim evet dedi.Hatun meselesi dedi;nese verdim ben arabayı 5 dakkika sonra telefon kaza yaptım gel:D :D Herneyse gittim scooter'ın teki gelmiş arkadan vurmuş bi far kırlmış bide tampon biraz uf olmuş...Tampon pasta cilayla geçer o cins bi uf ama:D :D Nese çarpan eleman daha 17 17 17 17 imiş :D doğal olarak ehliyet yok scooter'ın ruhsatı yok kafada kask yok:D yok ki yok şans bu ya kazayı trafiğik merkezinin önünde yapmışlar tabi:D adam yürüyerek geldi rapor tuttu.Sonra genç insanın babası geldi.:D Niye çağardınız anlaşırdık... dedi.Nereye anlaşıyosun trafiğin önünde yapmışsın kazayı normalde trafikte anlaşmandan yana ama ehliyet ruhsat olmayınca olmuyor.Babasıda laf sölüyo astra dönerken sinyal vermiş mi diye:D Ulan eşşek sen ehliyetsiz ruhsatsız veriyosun ya bu arada sigortada yok anlayacağınız kabak gibi scoterr başka bişi yok plaka bile yok:D Nese çekici geldi.Aldı scooterı götürdü rapor tutuldu.Arkadaş benim suratıma bakamaz oldu:D Nese sonra Konya yolundaki OPAL'a götürdük adam dedi biz anadolu sigortayla anlaşmalı değiliz karşı tarafında sigortası yok kaskon bozulur sen git opiste yaptır dediler.Tamam dedik Gittik opis'e neyse arabayı çarşamba verdim.Adam bana cumartesiye gün verdi gel al diye herneyse cumartesi oldu.Gittim tekrar bi baktım tertemiz bagaj kapısında ufak bi göçük var dedim bu verirken yoktu.Vardı dediler bende yoktu dedim.O zaman dedim madem var orayı niye yapmadınız.Madem yoktu nasıl oldu:D Neyse fotoğrafları gösterdi kazalı halini bi baktım hiç bişi yok adam bizi eşşek yerine koyup işte varda cart da curt da ışık yanılması görünmuyoda tam c nin üstünde dedi görüyo musun dedi neyse gel bakalım dedi adamın doğru anlayışını anlamadım c den bi gidiyo ama yukarı hızalıcak ya bütün geometrik şekilleri kullandı şerefsiz:D Ve de fotoğrafta hiç bişi yok kazalı halinde.Neyse göçük çok ufak ve tam şeritin üstünde adam yapalım dedi komple boyanacak dedi ben olsam yaptırmam dedi.Ben de gerek yok dedim.Benim sinirlendiğim nokta:mad: :mad: :mad: kabul etmiyolar ben sizin yüzünüzden orayı niye komple boyatıyım bu nasıl bir anlayış ve bu nasıl bir hizmet anlamak mümkün değil aklı sıra beni kandıracak şerefsiz herif ama daha işim bitmedi.Opel Türkiye'ye mesaj atacağım.:D Gaza geldim yürü BEŞİKTAŞ :D Sürüm sürüm süründüreceğim.Auto king yaptırıp faturayı önlara göndermeyi düşünüyorum.Ama siz siz olun oraya araba vermeyin daha hasarlı alıyosunuz.Adam bide yapalım dio yaf oldu 3 gün kaldı arka gitti bi 3 gün daha kalırsa kaputta gider galiba yoruldum bide oraya mesaj atıyım;) Selametle...
öncelikle geçmiş olsun opiste işker böyle yürüyo hele kaportaya düştüysen vay haline sana bunu yapan kiş şahin mi yok serdarmı ben orda çalıştım 1.5 sene tanıdığın varsa işin iii yapılır çok acayip biyerdir

Geri