Orta susturucuyu iptal etmek??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilgenin bunca konuşulan karşı çıkılan bir konuda hala ısrarlı olması hiçbirşey yokmuş gibi davranması onun çocukluğundan ve cehaletinden başka birşey değil bence. onca arkadaşımız çetin ve ibrahim başta olmak üzere defalarca uyardı ama görüldüğü üzere hiçbirşey öğrenememiş veya öğrenmek istemiyor.umarım kimseye zarar vermezsin yaptıkların çok yanlış yaşın bunlara müsait değil bende birkez daha söylemek istiyorum.bunca senin için konuşulmuş konuları yabana atma derim.yaptıkların KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİL

bilmem birşey yazmama gerek var mı artık sonuç ortada, yok niye boş konu açtın yok beni durduramazsınız gibi yorumların ne kadar tutarlı olduğu gün gibi açık..

forum yöneticileri bu işi tatlı dille halledeceğini söylüyordu.. ben kendilerine inanıyorum ..bakın ne güzel hallolmuş dememek için gelecekte bir gün gelecek diyorum.
ve kesin bu gibi üyeler bu tatlı dili dinleyip o arabalarının marşın çevirmeyecekler.. zaten tatlı dil herşeye yeter cezalar niye var ki ?

not: rcp nickli arkadaşım hayırlı olsun son susturucuyu ehliyeti olmayıp trafiğe çıkan birisine satmışsın. keşke daha dikkatli olsaydın. işte bu yüzden o konu kapanmamalıydı ama olan oldu sağlık olsun artık..

*****Henüz ehliyeti olmayan bir üyeye bu konuda (ARACINI MODİFİYE EDİP SOKAĞA ÇIKMA KONUSUNDA) destek vermemenizi rica ediyorum!..*****

Bilge canım kardeşim keşke bu işleri ehli olunca ehliyetini alınca yapsan bizde sana dilediğin konuda seve seve yardım etsek!.. Lütfen kendine ve çevrene zarar verme o aracı ehliyetin olmadan sokağa çıkarma!.. Senden bir arkadaşın bir abin olarak rica ediyorum!..

söylenecek fazla bitşey yok... :alkis::alkis::alkis:

yok nejat kardeşim kullanmadım.. ilerde inş. evlat sahibi olursam onların kullanmasınada izin vermiycem!.. Bunu söylerkende gurur duyyorum!.. ;)

vallahi bravo abim ya n diyim... daha ben bu bilince sahip değilim. gurur duydum böyle düşünmenizden.

vallahi bravo abim ya n diyim... daha ben bu bilince sahip değilim. gurur duydum böyle düşünmenizden.

aksi bir fikir beyan edip ortamı germiyceğine! yani negatif olmuycağına emindim! Beni şaşırtmadığın için teşekkürler kardeşim!..

Defalarca konuşuldu tartışıldı...sonuç olarak yardımcı olmayacağımı sölemiştim nitekim diğer arkadaşlarımızda yardımcı olmuyorlar en iyiside bu sanırım.saygılar.

Defalarca konuşuldu tartışıldı...sonuç olarak yardımcı olmayacağımı sölemiştim nitekim diğer arkadaşlarımızda yardımcı olmuyorlar en iyiside bu sanırım.saygılar.

yok nejat kardeşim kullanmadım.. ilerde inş. evlat sahibi olursam onların kullanmasınada izin vermiycem!.. Bunu söylerkende gurur duyyorum!.. ;)

*****Henüz ehliyeti olmayan bir üyeye bu konuda (ARACINI MODİFİYE EDİP SOKAĞA ÇIKMA KONUSUNDA) destek vermemenizi rica ediyorum!..*****

Bilge canım kardeşim keşke bu işleri ehli olunca ehliyetini alınca yapsan bizde sana dilediğin konuda seve seve yardım etsek!.. Lütfen kendine ve çevrene zarar verme o aracı ehliyetin olmadan sokağa çıkarma!.. Senden bir arkadaşın bir abin olarak rica ediyorum!..
:good::good::good::good::good::good::good::good::good::good:

:good::good::good::good::good::good::good::good: Sonuna kadar...

tamam ben kendisiyle konustum, bir daha böyle konular acmayacak...

kim ne konu açarsa açsın ben teknik olarak yazarım
fakat arkadaşlarımın hepsine teşekkür eder bu duyarlı davranışlarından ötürü tebrik ederim.
bizler sizler vb.kullanmadıkmı ewet ama allahtan insanların canına malına zarar vermedik peki : YA VERMİŞ OLSAYDIK NE KADAR YANLIŞ YAPMIŞ
IZ bunu daha sonraki yıllarda anlar o kardeşimizde fakat söylenenleri kulak arkası etmemeli abileri onun için çok güzel nasihatlerde bulunmuş
hepinizi seviyoruz dikkat dikkat dikkat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri