Ortada kaldım görüşler sizin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi mantıklı sizce...

• vectra 100.yıl

Oy: 6 12.8%
  • vectra 2.0 cdx

Oy: 18 38.3%
  • vectra b gt

Oy: 13 27.7%
  • diğer markalar mı

Oy: 10 21.3%

• Kullanılan toplam oy
    47
hayırdır ne oldu diesel ile ilgili sorun?

hundaı accent admira kasa araba aldık 3-4 yere götürdük hepsi motora filan baktı sıkıntı yok dediler 3-4 parca boya vardı sorun degil dedik aldık o aksam araba hararet yaptı üst kapak contası yanmıs turbo suyu içine cekmiş bellki bir kısım motorun altına girmiş 4-5 milyar masraf cıktı km 150 bin lerdeydi tövbe ettim ondansonra aracın sıkıntısı bitmiyor cok moralimi bozmustu
belkide yanlış düşünüyorum farkındayım ama dizel olursa sıfır yoksa cok cok temiz birsey olması lazım :)

Aracı yüklemek istersen, Turbo aracı yüklemek hem daha zahmetsiz hem daha ucuz.

Audi a4 1.8t Quattro benimde hoşuma giden bir araç, 16v olmamasının dezavantajı ne? Araç 20V.

İlk aracın fotoları net değil, ama 2 ve 3 üncü araçlar feleğin çemberinden geçmiş.

ikinci aracın üzerindeki çıtalar komple sökülmüş, araç resmen kasap tarafından boyanmış, kapı kolları, kilit dili, far yıkama, üzerinden basmış geçmiş boyayı, arka cam fitillerine kadar boya gelmiş. Ön göğüs havalandırmalarda kırık var. Bunlar sadece görünenler, zaten o Paraya Turbo Calibranın çöpü alınır ancak.

Üçüncü ilan zaten dıştan haşat edilmiş, hepsini geçiyorum, 2.5 v6 yı 2.0 i diye satan ve sınıfının en iyisi diyen birinden araba alınır mı? oda ayrı mevzu.

Ankara'dan Yavuz abinin arabası satılık, düzgün bir Calibra turbo. düşünürsen iletişim kur derim.

Aracı yüklemek istersen, Turbo aracı yüklemek hem daha zahmetsiz hem daha ucuz.

Audi a4 1.8t Quattro benimde hoşuma giden bir araç, 16v olmamasının dezavantajı ne? Araç 20V.

20v mi ?? motor kapaginda 5v gördüm gibi geldi ben yanlış biliyorum o zaman

Bende GT daha agır bastı nedenını bılmıyorum :)

Geri