Ortalama Yakit Tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra C şehir içi 6,2-7,2 arası
şehir dışı 4,5-5,5 arası sürate gore değişken

En son depomu doldurdum gecen ay 154 TL
sade 140km şehir dışı 560km şehir içi toplam 700km yol yaptım yani ortalama 220kuruş yok olmaz dıyenler varsa 2depo benzınıne ıddaaya gırebılırım :) vaktım cok acelem hiç yok eskişehir yollarını çok iyi bildigim için mumkun oldugunca ısıklara gırmem hızlanmaları daima (cc) ile yaparım herkezede tavsıye ederım asla anı kalkıs yapmam kısa yol olupta trafıge gırmektense uzun trafık olmayan yolu tercıh ederım

İlk 10000 km yüksek oluyo sonra düşüyor ortalama.. benim araç ilk 10000 km de 6.7 civarı gösteriodu şuan 20000 km de 5.8 gösterio full şehiriçi..

araba 77 binde :D ortalamayı sıfırladıktan sonra 6000km yapmısım ve 6.5lt/100km olarak gösteriyo ortalamayı.galba benimki biraz fazla yakıyo:D

vectra C şehir içi 6,2-7,2 arası
şehir dışı 4,5-5,5 arası sürate gore değişken

En son depomu doldurdum gecen ay 154 TL
sade 140km şehir dışı 560km şehir içi toplam 700km yol yaptım yani ortalama 220kuruş yok olmaz dıyenler varsa 2depo benzınıne ıddaaya gırebılırım :) vaktım cok acelem hiç yok eskişehir yollarını çok iyi bildigim için mumkun oldugunca ısıklara gırmem hızlanmaları daima (cc) ile yaparım herkezede tavsıye ederım asla anı kalkıs yapmam kısa yol olupta trafıge gırmektense uzun trafık olmayan yolu tercıh ederım

şehir dişi o rakamlari görmen çok zor bence...

şehir dişi o rakamlari görmen çok zor bence...

ben ıddaayı bıraz cok severım :) eskişehir kutahya 70 km gidiş geliş 140km yanı 6.3 lt benzınle gıdıp geldım ve depoyu fulledı arkadas :)

NOT: yolun hem gelişinde hem gidişinde viraj ve rampalar mevcut dumduz bi yol değildir

astra.g GSI 2.0 = 8,7 - 9,0 lt / 100km

hidro yakıtla normalde 12 13lt

100km ortalama yakit tüketimi 4.5 kadar düştümü?

Son düzenleme:
100km ortalama yakit tüketimi 4.5 kadar düştümü?

dostum aynı ozellıkler senın arabanda da var anlık yakıtta gosterıyor ben hızı 70km hıza sabıtledım mı zaten anlık yakıt 4.5 gecmıor ; geçiyor ama rampa cıkarken yolun sartlarına gore değişiyor ama benım 1. kuralım asla acele etmem hızı değil yavas gitmeyı sevıyorum kulakları cınlasın ust komsumuz vardı polis derdıkı hızlı gıdersen erkekler bakar yavas gıdersen kızlar bakar :) sızce kım baksın :D ve yanımda muhabbetı ıyı olan arkadaslarım oldumu super :) tavsıyem sehırler arası yolda 89km hızı gecmem o zamanda yol bıtmez dıyenlere cevabım ben arabamda can tasıyorum onlar bana emanet varsın 2 saat sonra varayım :good:

iyi güzel diyosunda bizim memleket rize senin dedin gibi 89km ile gidersek o yol gerçekten bitmez:D 1200km yol 89km hizla kaç saate biterki:D en fazla gerçi yaptimiz hizda 120 fazlada diyil. ama dedin olayi denicem 70 km ile gidicem bidaki uzun yola çiktimda 300 400 km yolu ole giderim allah sabir verirse:)kulaklarini çinlatirim ozamn:)

iyi güzel diyosunda bizim memleket rize senin dedin gibi 89km ile gidersek o yol gerçekten bitmez:D 1200km yol 89km hizla kaç saate biterki:D en fazla gerçi yaptimiz hizda 120 fazlada diyil. ama dedin olayi denicem 70 km ile gidicem bidaki uzun yola çiktimda 300 400 km yolu ole giderim allah sabir verirse:)kulaklarini çinlatirim ozamn:)

inş. dostum gercekten bı yola cıkacaksam kendımı ona gore ayarlarım erken cıkarım hep sende haklısın 1200/89= 13 saat :D:D abowww 1200/120=10 saat oda sabıt gıdersen tabı :D

arada molalar felan var o dedin 13 saat 18-19 saati bulyor:D
ramazanda hiç durmadan 12 saate geldik ortalama 6.5 di :)

Geri