otomatic astra g si olan arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bi sorum olacak benim aracım otomatik..vitesin sağında bi düğme var asr dediler doğrumu doğruysa hangi zamanlarda nasıl kullanmalıyım yardımcı olup bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

sadece kaygan zeminlerde araç patinaja düşmeden kalkış yapması için kullanılıyor pek asr sayılmaz

Muhammet'in dediği gibi kaygan zeminlerde kullanabilirsin.Ben geçen sene karda kullanmıştım.Örneğin yokuş aşağı gazı bırakınca otomatik olarak boşa atması gerekirken hiç boşa atmıyor durana kadar.Buda karda daha iyi yol tutmasını sağlıyor

peki birde ben sorayım.corsa cmonda otomatik vitesin yanında kar (klimadaki kar işaretiyle aynı) işareti olan düğme ne işe yarıyor?ben karlı ve kaygan zeminde düşük vitesde gidiyor sanıyodum ama yapmıyor gaza bastıkca yükseltiyor vitesi.tam görevini bilen varmı?

astra ile aynı tuş 1. vitesin arabayı kaldıramadığı yerde 2. vitese geçiriyor aracı mesela,yine kaygan zeminlerde kavramayı sağlıyor

tara0054qw0.png

Kılavuzunuz yok mu? Orda her şey yazıyor. Eğer kılavuzunuz yoksa özelden mail adresinizi bildirin göndereyim. Forumda da vardı ama linkini bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri