4 camdan bir tanesini kapatmak icin butona surekli basili tutmak gerekiyor. Problemi ne olabilir? Tesekkurler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecen hafta aku degistikten sonra problem başlamıştı. cok tesekkurler.öncelikle cam kapanma sorunu akü kutup başlarını çıkarınca oluyor düzelmesi için,
camlar kapalı iken dört camın kapatma tuşuna aynı anda basıyorsunuz ve camlar tekrar otomatik kapanır hale geliyor. yazılımla alakası yok. bu sistemi kapanıp açılır yapmışlar.
4 camdan bir tanesini kapatmak icin butona surekli basili tutmak gerekiyor. Problemi ne olabilir? Tesekkurler.
slm arkadaşlar, 2001 astra comfort aracım var. önceki gün servise gittim. camlarla ilgili bişeyler yapmadılar ama dün yolda giderken küt diye bises geldi ve sağ arka cam kapalı iken yarıya kadar indi, otomatikten kapatmak istediğimde şimdide kapanmıyo. Elle kaldırdım camı. öyle duruyo. Ne yapabilirim servis yolu mu gözüktü yine? yardımlarınızı bekliyorum.