Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çokmu yakıyo

bende yaklasık 7 aydan beri otamatık vites kullanıyorum ama biraz fazla yakıyo gibi 1.6 vektra 2000 şehir içi 300 şehir dısı 250 yakıyo sizce nasıl bakımları yenı yaptırdım arabam 70000 de

arkadaşlar bazı mesajları silmek durumunda kaldım başkalarının fikir ve tercihlerine daha saygılı olmanızı ve forum kurallarına aykırı kapışma,ezme gibi tabirleri kullanmamanızı rica ediyorum...
teşekkürler;)

fazla yakmıyo, benzın cok pahalı abi

bende yaklasık 7 aydan beri otamatık vites kullanıyorum ama biraz fazla yakıyo gibi 1.6 vektra 2000 şehir içi 300 şehir dısı 250 yakıyo sizce nasıl bakımları yenı yaptırdım arabam 70000 de
benzinde ise az yakıyor lpg de ise çok yakıyor bence..

valla benim 1,2 otomatik corsa şehir içi 300 yaktığına göre, 1,6 vectranınki benzinse iyi yani.

Arkadaşlar, ben 2005-2006 corsa dizel otomatik almayı düşünüyorum. bu araçlardan kullananlar var mı bana yardımcı olabilecek?

bu araçlarla ilgili
1-kronik sorunlar var mı?
2-dizel lerdeki otomatik şanzımanlar problem çıkarıyor mu?
3-diğer markaların otomatik şanzımanları ile opel i kıyaslayabilirmisiniz? (yaris özellikle)
4- fiyat olarak ne civarda bir araç bu piyasa da uygundur?

1- bunu bilmiyorum başkası cevaplar umarım.
2- aracın dizel olması otomatik şanzumanın akibetini değiştirmez bence.
3- diğer marka olarak hondaların otomatikte opele göre değil de genelde daha başarılı olduğunu duymuştum. ama yaris le karşılaştırırsak daha başarısız olacağını sanmıyorum. bence sen bagajı yarisle karşılaştır.
4- 2005-2006 model yaklaşık 13-15 civarıdır.

arkadaşlar bazı mesajları silmek durumunda kaldım başkalarının fikir ve tercihlerine daha saygılı olmanızı ve forum kurallarına aykırı kapışma,ezme gibi tabirleri kullanmamanızı rica ediyorum...

evet haklısınız,kimin kimi gectiği bizi ilgilendirmez;)

evet haklısınız,kimin kimi gectiği bizi ilgilendirmez;)

naber eğlencesi evoo:D:D
demek teknoloji gelişti bu kadar,solladığın arabanın ters mi,düzmü veya otomatikmi bunu bilebiliyorsun vayy be:D:D

Arkadaşlarr benim araç P'ye bazen tam geçmiyor. Yani viteste bir sorun yok ama hafif bir kayma var. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Geri