Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D:D Yav ne adamsın. Ha otobüs dedinde, Cumartesi 20 lik Ego kart aldım. Gerçi 27.80 TL bayıldım. Ama 25 binişim garanti :) Yok abi arabaya falan gerek yok ya :D Baş belası. Bekar adamız şimdilik,
evlenirsem alırım bi COMBO.

demek önlemler yetersiz kalmış. boşamı geldik ankaraya.
zaten çevre yolundan polatlıya döndüm tabelada "auto gaz (shell) 1,65" aha dedim yaşanacak yer. yollar dümdüz trafik yok. ak gitsin. omegada ne akar bu yolda derken. hooop radar.
gece vakti radar olmaz diyen arkadaşıda bu vesile ile kınadım.
sonra polis abiler aldı beni ekip otosunun yanına. dediler iki katı. 256 lira. uğraş uğraş saldılar geri. bi kuruşda istemediler.
çıktım yola. valla autogas beleş olsa gelmem buraya dedim.

anlaşılan burak a araba aldırcamıza kız aldırcakmışız. yanlış uğraşmışız. hemen kız bulma işlemlerine başlıyom.

Dedim nasıl yani?[/QUOTE]

iyi ağladım için heralde. otomotiv firmasında çalışmanın bir artısıda bu aslında. yani hyundaide çalışıyom dedimmi polislerinde hyundaileri varya yakın hissediyorlar sanırım. ama bakıma felan geldiklerinde de iyi davranıyoduk abilerimize. bu yüzden bayi çalışanlarını severler.
ama ilk duran radar arabasının çekim yapmış olması lazım. ya gece video çalıştırmıyorlar. yada gece devlete değil kendilerine çalışıyorlar. çünki benim bildiğim radardan yırtmak diye bişi yok. çekilen videoları silemiyoruz demişlerdi.
yav harbiden iyi yırttım.

demek önlemler yetersiz kalmış. boşamı geldik ankaraya.
zaten çevre yolundan polatlıya döndüm tabelada "auto gaz (shell) 1,65" aha dedim yaşanacak yer. yollar dümdüz trafik yok. ak gitsin. omegada ne akar bu yolda derken. hooop radar.
gece vakti radar olmaz diyen arkadaşıda bu vesile ile kınadım.
sonra polis abiler aldı beni ekip otosunun yanına. dediler iki katı. 256 lira. uğraş uğraş saldılar geri. bi kuruşda istemediler.
çıktım yola. valla autogas beleş olsa gelmem buraya dedim.

anlaşılan burak a araba aldırcamıza kız aldırcakmışız. yanlış uğraşmışız. hemen kız bulma işlemlerine başlıyom.
Ankara'da nası trafik yok ya ben hiç sevmiyorum. İstanbul'dan tek farkı köprü trafiğinin olmaması.
Ha gece diyosan doğrudur çünkü Ankara akşam 9'da biter :)

Ankara'da nası trafik yok ya ben hiç sevmiyorum. İstanbul'dan tek farkı köprü trafiğinin olmaması.
Ha gece diyosan doğrudur çünkü Ankara akşam 9'da biter :)

ee burak, sizin tavernalar yokki istanbulda. insan sırf angara havası oynamaya gidiyo valla.

erhan naptı acaba. kapora verdim demiş. ama neden yılbaşından sonrayı bekliyorki. gerçi tam otomatik alması güzel olmuş.

ee burak, sizin tavernalar yokki istanbulda. insan sırf angara havası oynamaya gidiyo valla.
Doğrudur :) Ama o taverna gazino bölgesi kötü yerlerdir Ulus Dışkapı Samanpazarı falan. Ankara'nın en eski yerlerinden. Tam yerlerini bilmem hiçte gitmem. Keşke gezcek vaktin olduğunda Çankaya'ya takılsaydın. Atakule'den aşağı Cinnah'tan inip Kuğulu Park'tan geçip Tunalı'da bi yemek yiyip, Kızılay'a kadar yürüyüp "Doğal Gazlılara" binip eve gidince Ankara'nın tadı başka oluyor :D
Evim Balgat'ta. Çankaya dışına çok nadir çıkarım. Kısaca medeniyetten dışarı çok nadir :)

erhan naptı acaba. kapora verdim demiş. ama neden yılbaşından sonrayı bekliyorki. gerçi tam otomatik alması güzel olmuş.
abi kapora verdim.
yılbaşına yani 2010 model 2010 trafiğe çıkışlı olsun diye ocağı bekliyecem.
ayrıca ocak vergisinden de kurtulacam.yani vergiyi bayi ödeyecek.Şimdi almış olsaydım ben ödeyecektim.Gerçi en önemli sebep 2010 trafiğe çıkış olmasını istememdi.

Doğrudur :) Ama o taverna gazino bölgesi kötü yerlerdir Ulus Dışkapı Samanpazarı falan. Ankara'nın en eski yerlerinden. Tam yerlerini bilmem hiçte gitmem. Keşke gezcek vaktin olduğunda Çankaya'ya takılsaydın. Atakule'den aşağı Cinnah'tan inip Kuğulu Park'tan geçip Tunalı'da bi yemek yiyip, Kızılay'a kadar yürüyüp "Doğal Gazlılara" binip eve gidince Ankara'nın tadı başka oluyor :D
Evim Balgat'ta. Çankaya dışına çok nadir çıkarım. Kısaca medeniyetten dışarı çok nadir :)

:) 27 yıldır Ankara dayım. Atakule Cinnah Çankaya güzel yerlerdir. Ama diğer semtleri de en az oarlar kadar medenidir. Keşke Ulus a gwelsen. Suluhan a. Samanpazarı na. Çıkrıkçılar yokuşuna bi çıksan. Eski tarihi yerleri bir görsen. Tavsiyemdir. Mutalaka orarları da gezmelisin. Medeniyet in kelime anlamını özümsersin ;)

:) 27 yıldır Ankara dayım. Atakule Cinnah Çankaya güzel yerlerdir. Ama diğer semtleri de en az oarlar kadar medenidir. Keşke Ulus a gwelsen. Suluhan a. Samanpazarı na. Çıkrıkçılar yokuşuna bi çıksan. Eski tarihi yerleri bir görsen. Tavsiyemdir. Mutalaka orarları da gezmelisin. Medeniyet in kelime anlamını özümsersin ;)
Hepsine gittim, hepsini gördüm. ;) Arasıra giderim, çok nadir. Ailemin sıradışı alışverişlerinde oralarda bulunuyoruz mecburen :) Çıkrıkçılar yokuşu, şu dimdik bi yokuş çıkıyor yaya yolu, her taraf giyimci, hediyelik eşyacı, mobilyacı gibi. Orası mı?

Son düzenleme:
Geri