evet oralar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsine gittim, hepsini gördüm.Arasıra giderim, çok nadir. Ailemin sıradışı alışverişlerinde oralarda bulunuyoruz mecburen
Çıkrıkçılar yokuşu, şu dimdik bi yokuş çıkıyor yaya yolu, her taraf giyimci, hediyelik eşyacı, mobilyacı gibi. Orası mı?
abi kapora verdim.
yılbaşına yani 2010 model 2010 trafiğe çıkışlı olsun diye ocağı bekliyecem.
ayrıca ocak vergisinden de kurtulacam.yani vergiyi bayi ödeyecek.Şimdi almış olsaydım ben ödeyecektim.Gerçi en önemli sebep 2010 trafiğe çıkış olmasını istememdi.
yok abi hiç fark vermiyecemumarım evrak için fark vermiyorsundur. çünki plaka masrafları 2010 da artacak. bunun farkı duruma göre müşteriye yansıtılır. ama sen asıl 2010 trafiğe çıksın istemişsin. bu daha ağır basabilir. ama satışında fark yaratmaz.
şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim, kazasız belasız ve otomatik sürüşler.
:d:d:dyav memleket bizim memleket, iyisi kötüsü heryeriyle güzel. Amaa iş ankara oldumu benim için tek bir yeri vardır. Ivedik deki hurdacılar. Biz amerikancıların mabedi gibidir. Hiç unutmam 2000 lerin başında öğlene yakın girmiştim parça aramaya, hava karardığında halen geziyodum. Parça filan sormayı bıraktım ne arabaların bu yollardan gelip geçtiğinin tarihine bakıyordum. Inanın parmakla gösterilecek arabalar hurdaya gitmişti. Gerçi dönüşe geçerken tam çevreyolu girişinde biraz durup seyrettim uzaktan ama. Içerisi gibi olmuyor.
Günaydın dernek sakinleri