Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsine gittim, hepsini gördüm. ;) Arasıra giderim, çok nadir. Ailemin sıradışı alışverişlerinde oralarda bulunuyoruz mecburen :) Çıkrıkçılar yokuşu, şu dimdik bi yokuş çıkıyor yaya yolu, her taraf giyimci, hediyelik eşyacı, mobilyacı gibi. Orası mı?

yav memleket bizim memleket, iyisi kötüsü heryeriyle güzel. amaa iş ankara oldumu benim için tek bir yeri vardır. ivedik deki hurdacılar. biz amerikancıların mabedi gibidir. hiç unutmam 2000 lerin başında öğlene yakın girmiştim parça aramaya, hava karardığında halen geziyodum. parça filan sormayı bıraktım ne arabaların bu yollardan gelip geçtiğinin tarihine bakıyordum. inanın parmakla gösterilecek arabalar hurdaya gitmişti. gerçi dönüşe geçerken tam çevreyolu girişinde biraz durup seyrettim uzaktan ama. içerisi gibi olmuyor.

abi kapora verdim.
yılbaşına yani 2010 model 2010 trafiğe çıkışlı olsun diye ocağı bekliyecem.
ayrıca ocak vergisinden de kurtulacam.yani vergiyi bayi ödeyecek.Şimdi almış olsaydım ben ödeyecektim.Gerçi en önemli sebep 2010 trafiğe çıkış olmasını istememdi.

umarım evrak için fark vermiyorsundur. çünki plaka masrafları 2010 da artacak. bunun farkı duruma göre müşteriye yansıtılır. ama sen asıl 2010 trafiğe çıksın istemişsin. bu daha ağır basabilir. ama satışında fark yaratmaz.
şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim, kazasız belasız ve otomatik sürüşler.

umarım evrak için fark vermiyorsundur. çünki plaka masrafları 2010 da artacak. bunun farkı duruma göre müşteriye yansıtılır. ama sen asıl 2010 trafiğe çıksın istemişsin. bu daha ağır basabilir. ama satışında fark yaratmaz.
şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim, kazasız belasız ve otomatik sürüşler.
yok abi hiç fark vermiyecem;)
alllah razı olsun.
alllah sizlerede daha iyisini nasip etsin.

Son düzenleme:
Günaydın dernek sakinleri

günaydın otomatikçiler

yav memleket bizim memleket, iyisi kötüsü heryeriyle güzel. Amaa iş ankara oldumu benim için tek bir yeri vardır. Ivedik deki hurdacılar. Biz amerikancıların mabedi gibidir. Hiç unutmam 2000 lerin başında öğlene yakın girmiştim parça aramaya, hava karardığında halen geziyodum. Parça filan sormayı bıraktım ne arabaların bu yollardan gelip geçtiğinin tarihine bakıyordum. Inanın parmakla gösterilecek arabalar hurdaya gitmişti. Gerçi dönüşe geçerken tam çevreyolu girişinde biraz durup seyrettim uzaktan ama. Içerisi gibi olmuyor.
:d:d:d

selam millet napıyonuz yav. sorun olmayınca yazanda olmuyor. ortaya bi arıza atayım bari bakalım bilicenizmi.

lpg li bir araba.yazın sorun yok. kışın hararet aniden yükseliyor motoru stop et diyor. bazende aniden düşüyor ve araba benzine geçiyor. bazen 80-90 dereceye kadar tüpe geçmiyor.

sizce ne olabilir, nelere bakmalıyız. ben cevabı biliyorum ama bunu öle kolay paylaşmayım dedim. aklınızda kalacak şekilde bir beyin fırtınası yapalım.

Cevap veriyorum...

A) Ustaya götürüp kaç para sıkışmış onu soruyoruz... ;) :)

Geri