Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabanın ikinci benim ilk opel kazam gerçekleşti arkadaşlar, yolumda giderken birden önüme çıktılar. ön taraf 1 karış içeri geçti. kaza bişi değilde bir süre arabasız olmak kötü olucak.

arabanın ikinci benim ilk opel kazam gerçekleşti arkadaşlar, yolumda giderken birden önüme çıktılar. ön taraf 1 karış içeri geçti. kaza bişi değilde bir süre arabasız olmak kötü olucak.
Geçmiş olsun Polat abi, sen(siz)de birşey yoktur inşallah. Araç yapılır..

Tutanak polis v.s. halledildimi, masraf ne kadar tahmini?

geçmiş olsun abi

Geçmiş olsun Polat. Çok üzüldüm. Önemli olan sana bir şey olmamış. Masraf ne kadar?

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, bizde bişi yok zaten yavaşdık. 1-2 arası tutar masraf. oda parça pahalı olduğundan.
o değilde arada lastik patlamış, ön davlumbaz sürtüyor diye bakmamıştım. inik lastikde yürümüşüm yarmış lastiği. 18 jantında pisliği bu işte. en ucuz 235/40 lastik 190 dan başlıyor. hiç yere bi masraf daha.

Polat abi tekrardan geçmiş olsun..

burak abi vectra gerçekten çok güzelmiş :)

geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın

Polat geçmiş olsun üzüldüm valla. Allah beteerinden saklasın.
Burak ftograflar çok güzel görünüyor. inşallah gerçekte de böyledir. Fotografta temiz görünen arabalar yakından bakınca üzüyor bazen.

Geri