Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok teşekkürler arkadaşlar,

mesela mesela subaru, hyundai ve kia (140 beygir sorento hariç) aklıma gelenler bunlar. santafe 15bin bakım ücreti 300küsür lira.

yaw polat hiçbirinde freelanderdaki estetik yok onların. hepsi de çok kaba

artık istanbul trafiginde dur kalklarda vitesle debriyajla ugrasmaktansa otomatik witesler oldukca cekici ,önceleri otomatik vitesler normalden cok yakıyorlardı fakat easytronic gibi sanzımanlarla buda ortadan kalktı ve tercih edilmemesi için bi sebep kalmadı sonuc olarak istedigimiz zman manuel moda da alabiliyoruz tek korkum ileride arıza cıkarması,herkese ii forumlar

Sorento motor hacminden kaybediyor bence. O paralara Passat tdi dsg, A4 tdi, Dodge'un küçük suv'u var birde arasıra görüyorum.. şimdilik aklıma gelenler bunlar ilk ikisinden satışta pek zarar etmezsin.

Abi santa fe'nin arka plakalığına sinir oluyorum, ona kare plaka vermeyen/al(a)mayanlarada selam olsun :) Bagaj açma kolunu koyacak başka yer bulamamış adamlar..

Forester'în çıtasız camları çok şık :) Alamadık çıtasız camı olan bir araç..

Audi Q5'e yeni 1.6 dizeli 130hp olarak koysun tam otomatik 5 yıl sonra alalım :D

arabanın ikinci benim ilk opel kazam gerçekleşti arkadaşlar, yolumda giderken birden önüme çıktılar. ön taraf 1 karış içeri geçti. kaza bişi değilde bir süre arabasız olmak kötü olucak.
polat abi geçmiş olsun...

Sorento motor hacminden kaybediyor bence. O paralara Passat tdi dsg, A4 tdi, Dodge'un küçük suv'u var birde arasıra görüyorum.. şimdilik aklıma gelenler bunlar ilk ikisinden satışta pek zarar etmezsin.

Abi santa fe'nin arka plakalığına sinir oluyorum, ona kare plaka vermeyen/al(a)mayanlarada selam olsun :) Bagaj açma kolunu koyacak başka yer bulamamış adamlar..

Forester'în çıtasız camları çok şık :) Alamadık çıtasız camı olan bir araç..

Audi Q5'e yeni 1.6 dizeli 130hp olarak koysun tam otomatik 5 yıl sonra alalım :D

nitro dimi, bende bayılıyom ona. hele bi bordosu var, yıkanınca cıvıl cıvıl yanıyo araba.

tabi gördün aksarayı sokuyon gözüme, sanayi - emniyet. kardeşimi özledim valla.

neyse, valla caliberi biliyodum ama inan bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum. 300c nin sw olanı bunun 2 katı nerdeyse. ben onla bir tutuyordum. bu paraya alınacak araba.
bundaki motor mercedes. vw mi bilmem ama mercedes commonrail kullanır, vw mantığı aynı başka sistem.

Geri