Aynen abiSenin espride iyiymiş "zıteşın". Konuşarak söyleyince komik oluyor.

Bu arada polat abi daha takamadım wooferı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen abiSenin espride iyiymiş "zıteşın". Konuşarak söyleyince komik oluyor.
Aynen abicanım sıkıldıkça yazıyorum bişeyler
![]()
Bu arada polat abi daha takamadım wooferıKolonlarlada yarın bi uraşıcam çok fena kolonlar ama kutuda durmaktan çürümüşler
olmadı bi tamirciye gösterim diyorum abi ne dersin çalışırmı ?
tamam abi ben onları yaptırayım,zaten öyle bi kolon gerçekten yok.bi bez var, haraketli yere onu yapıştırıyolar. sert bi kartonuda diğer yerlere ama zaten kolonlarda haraketli kısımlar yıpranık. ister kendin uğraş ister tamirciye göster.
işten anlayanların her zaman en güzel kolon dedikleri kolondu onlar. hem vuferi hem midılı hem twitırı üstünde. artık üretilmiyo biliyon. bence tamir ettirmeye değer yinede göster bi derim, fiyat makul ise ettirilir.
ben hala çift girişli vufırı merak ediyorum nerde die. bulursam onuda vereyim sana.
ah ah, o kolonlar 3 amerikan gördü bee. 66 plymouth fury III, 64 impala ve en son 75 malibu. en çokda "no woman no cry" çaldılar. kızlarda işe yarayan bi şarkı.
abi öncelikkle sana tekrar çok çok teşekkür ederim..yağ uygunsa problem olmaz, 0 la başlayan yağları tercih edebilirsin ama erzurumda değilsinki gerek yok. ama imkanın varsa günde 1-2 dk rölantide çalıştırman iyi olur. yağlar tekrardan motora sarılır. yoksa 5 günden sonra yağ iyice süzülmüş olur ilk çalıştırmada biraz aşınma yapabilir. aşınma diyorum ama bunlar uzun vadeli şeyler.
estağfurullah abi senin işin düşse elimden ne gelirse yaparım..öldürdün beni yav.
birincisi baş ağrıtmak diye birşey yok, yardımcı olursam ne mutlu bana. ben genelde şu yönden bakarım, sen böyle söyleyince benim erhana işim düşse onun başı ağırmış olur diye düşünürüm.
gelelim uzuuun sorunun kısa cevabına, yarın arabanda 40 mikron yağmı kalsın yoksa 5 gün sonra 10 mikron yağmı kalsın istersin.
40 mikronda aşınma olmaz ama 10 mikronda olur.
soğuk havada yağ koyulaşır ve daha yavaş süzülür.
aşınma yağsızlıkdan kaynaklandığı gibi, kalan yağın çok ince olmasındanda kaynaklanır.
rodaj sürecindeki arabalarda metaller birbirine fazlasıyla yakındır. yüzeylerde bıraktıkları yağ tabakası normalden daha azdır.
aslında çevreme türkiyedeki tek sentetik yağ katkısını satıyorum ama bunu foruma taşıyarak ticari amaç gütmeyi istemedim. arzu edene toptan fiyatından temin edebilirim.
evet fazla detay olduYav fazla detaya inmediniz mi? Sonuçta bu bi araç. Binecen gidecen![]()