Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet caliberler ucuz oluyor ama otomatik veya triptronik şanzımanda fiyat fırlıyor diye biliyorum. vw tiguan çok güzel ama el yakmak bir tarfa adamı yakıyor fiyatı. bir ev parası yaw

tabi gördün aksarayı sokuyon gözüme, sanayi - emniyet. kardeşimi özledim valla.

neyse, valla caliberi biliyodum ama inan bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum. 300c nin sw olanı bunun 2 katı nerdeyse. ben onla bir tutuyordum. bu paraya alınacak araba.
bundaki motor mercedes. vw mi bilmem ama mercedes commonrail kullanır, vw mantığı aynı başka sistem.
Aksaraya dikkat etmemişim, hatta manuel olduğunada :D
VW motoru kullandığını doğru hatırlamışım abi;
http://www.otomobilforum.com/viewtopic.php?f=45&t=1469
evet caliberler ucuz oluyor ama otomatik veya triptronik şanzımanda fiyat fırlıyor diye biliyorum. vw tiguan çok güzel ama el yakmak bir tarfa adamı yakıyor fiyatı. bir ev parası yaw
Tiguanların 1.4t'lerinde otomatik olsa ikinci elde birşeyler düşebilir ama malesef

Şimdi dizel, otomatik, 2 litreyi geçmeyecek, yakışıklı(sunrooflu) suv'mu arıyoruz ? :D

işte tam duygularıma tercüman oldun
:D

Hallederiz
usak.gif
usak.gif
usak.gif

deli.gif

arkadaşlar tüm dernek üyelerine selamlar...
benim aracım şu an itibarıyla 353 km oldu...
şimdiki şehir içi yakıt tüketimim yol bilgisayarında ortalama 7.0 bazende 7.2 şehir içi tüketim..
otomatik bir araca göre ve daha motor yeni olduğundan dolayı ,yakıt tüketimi normal görüyorum.
sizin tecrübelerinize göre yakıtım nasıl?
ayrıca araç rodajda olduğundan dolayı sakin kullanıyorum..
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
saygılarımla....

Güzel değerler rodajdaki benzinli ve otomatik bir araç için

arkadaşlar tüm dernek üyelerine selamlar...
benim aracım şu an itibarıyla 353 km oldu...
şimdiki şehir içi yakıt tüketimim yol bilgisayarında ortalama 7.0 bazende 7.2 şehir içi tüketim..
otomatik bir araca göre ve daha motor yeni olduğundan dolayı ,yakıt tüketimi normal görüyorum.
sizin tecrübelerinize göre yakıtım nasıl?
ayrıca araç rodajda olduğundan dolayı sakin kullanıyorum..
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
saygılarımla....

tüketim güzel hatta rodajdan sonra düşerse daha güzel olur. ben konforu merak ediyorum. nasıl aceba. mesela astra bende bağımlılık yaptı. günlük hayatta oturunca kendimiş en rahat hissteğim koltuk onda.

daha önce astra h 2008 ,golf 6 2009,ve vectra c 2004 kullanım..
ve vectra c den farkı yok diyebilirm rahatlık açısından..
motor sesi daha sessiz ve atak olması harika..
otomatik olduğu halde tek kelimeyle kullanması çok zevkli ve seri...

Geri