S
sozberk
Bilgi Girilmemiş
evet caliberler ucuz oluyor ama otomatik veya triptronik şanzımanda fiyat fırlıyor diye biliyorum. vw tiguan çok güzel ama el yakmak bir tarfa adamı yakıyor fiyatı. bir ev parası yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksaraya dikkat etmemişim, hatta manuel olduğunadatabi gördün aksarayı sokuyon gözüme, sanayi - emniyet. kardeşimi özledim valla.
neyse, valla caliberi biliyodum ama inan bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum. 300c nin sw olanı bunun 2 katı nerdeyse. ben onla bir tutuyordum. bu paraya alınacak araba.
bundaki motor mercedes. vw mi bilmem ama mercedes commonrail kullanır, vw mantığı aynı başka sistem.
Tiguanların 1.4t'lerinde otomatik olsa ikinci elde birşeyler düşebilir ama malesefevet caliberler ucuz oluyor ama otomatik veya triptronik şanzımanda fiyat fırlıyor diye biliyorum. vw tiguan çok güzel ama el yakmak bir tarfa adamı yakıyor fiyatı. bir ev parası yaw
Tiguanların 1.4t'lerinde otomatik olsa ikinci elde birşeyler düşebilir ama malesef
Şimdi dizel, otomatik, 2 litreyi geçmeyecek, yakışıklı(sunrooflu) suv'mu arıyoruz ?
arkadaşlar tüm dernek üyelerine selamlar...
benim aracım şu an itibarıyla 353 km oldu...
şimdiki şehir içi yakıt tüketimim yol bilgisayarında ortalama 7.0 bazende 7.2 şehir içi tüketim..
otomatik bir araca göre ve daha motor yeni olduğundan dolayı ,yakıt tüketimi normal görüyorum.
sizin tecrübelerinize göre yakıtım nasıl?
ayrıca araç rodajda olduğundan dolayı sakin kullanıyorum..
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
saygılarımla....