Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz zaten araba kullanmıyoruz.

uçak gibi geliyor bize. gerektiğinde yolcu uçağı, gerektiğinde savaş uçağı. herşey ayağımızın ucunda. ben isterimki sizin gibi sportif düşünen arkadaşları aynı 2 aracın manuel ve otomatiğini pistlerde yarıştırmak.

:)
Ayni aracin manuel ve otomatigi yaristirinca acik ara manuel kazanir...Cunku yuksek devire ulasinca vites atarsin fakat otomatik de ise sen sadece gaz pedaline yuklenirsin ve arac belli bir devirde vites atar. :)

Ayrica bir bacak, bir bilek/kol calismayinca o araba sport arabaliktan cikar...;)

Vatandaş manuelle 1-2-3 diye sayana kadar ben aya varmış oluyorum. sizin dediğiniz yarış pistlerinde ve fabrika verilerinde geçerli. trafikte öyle olmuyor. araba kullanırken bana en çok işkence veren şey ışıklarda önümde düz vitesle kalkış yapmak. resmen işkence. ben basacam gaza akıp gideceğim kardeşim. ama öyle olmuyor ki, bas gaza dur, hoppa adam önde ikiye attı bas gaza gene dur hoppa, adam üçe attı, bas gaza gene dur 4e attı çekilir şey değil valla bunun adına zevk spor felan diyorlar.

valla ben 2 yıl önce otomatik 1.6 clio kullanmıştım bana hiç zevkli gelmemişti daha sonra şimdiki aracımızı kullanmaya başladım 2.5i senatör gerçektende büyük rahatlık ayrıca vitesleri istediğim gibi arttırabiliyorum tabiki manuel vitesin bazı zevklerinden mahrum olunuyo ama bir otomatik karşıtı olarak bukadar beğeniceğimi tahmin etmezdim bana sorarsanız günlük işlerde otomatik, keyif için manuel tercih edilebilir:)

:)
Ayni aracin manuel ve otomatigi yaristirinca acik ara manuel kazanir...Cunku yuksek devire ulasinca vites atarsin fakat otomatik de ise sen sadece gaz pedaline yuklenirsin ve arac belli bir devirde vites atar. :)

Ayrica bir bacak, bir bilek/kol calismayinca o araba sport arabaliktan cikar...;)

birebir fabrika ölçümlerinde tam devrinde vites değiştirmede belki manuel milisaniye fark atabilir AMA gerçek hayatda sen vitesi doğru devirde atana kadar ben sana SANİYE fark atarım.
sen kaç seferde en doğru deviri denk getirebilirsin? benim şanzımanım her seferinde en doğru devirde vites atar. üstelik senin yarı zamanında.

tabi göstermeden anlatılması zor ama bariz olarak şunu söyleyim. sen fabrika değerindeki yakıtı yaktığın zaman belki bana mili saniye fark atarsın.

ama sizede saygı duyuyorum sevdiğiniz birşeyin peşinden gidiyorsunuz. BİZİM GİBİ.

valla ben 2 yıl önce otomatik 1.6 clio kullanmıştım bana hiç zevkli gelmemişti daha sonra şimdiki aracımızı kullanmaya başladım 2.5i senatör gerçektende büyük rahatlık ayrıca vitesleri istediğim gibi arttırabiliyorum tabiki manuel vitesin bazı zevklerinden mahrum olunuyo ama bir otomatik karşıtı olarak bukadar beğeniceğimi tahmin etmezdim bana sorarsanız günlük işlerde otomatik, keyif için manuel tercih edilebilir:)

remzi bey ben aşırı uçlarda reno düşmanıyım. renonun araba olmasını kabul edemeyenlerdenim diyebilirim. sanırım bu yüzden beğenmediniz.

off senatöre küçükken nasılda imrenerek bakardım. o zamanlar pırıl pırıl geçerlerdi önümden. aracınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah. gerçekden keyif makinelerinden biridir.

remzi bey ben aşırı uçlarda reno düşmanıyım. renonun araba olmasını kabul edemeyenlerdenim diyebilirim. sanırım bu yüzden beğenmediniz.

renoları bende sevmem ama kısmet ondaymış zaten bizim aracımız değildi :)

off senatöre küçükken nasılda imrenerek bakardım. o zamanlar pırıl pırıl geçerlerdi önümden. aracınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah. gerçekden keyif makinelerinden biridir.

teşekkürler keyif verici oldukları doğru:) herkeze kazasız sürüşler

birebir fabrika ölçümlerinde tam devrinde vites değiştirmede belki manuel milisaniye fark atabilir AMA gerçek hayatda sen vitesi doğru devirde atana kadar ben sana SANİYE fark atarım.
sen kaç seferde en doğru deviri denk getirebilirsin? benim şanzımanım her seferinde en doğru devirde vites atar. üstelik senin yarı zamanında.

tabi göstermeden anlatılması zor ama bariz olarak şunu söyleyim. sen fabrika değerindeki yakıtı yaktığın zaman belki bana mili saniye fark atarsın.

ama sizede saygı duyuyorum sevdiğiniz birşeyin peşinden gidiyorsunuz. BİZİM GİBİ.

Gercek hahattan bahsettiginiz seyi anlamadim, ben gercek hayattan bahsediyorum...benimle cogu erkek yarismak istiyor ozellikle ben gaza basinca onlarda gaza geliyor, kafa tutuyorlar sonucta ben kazaniyorum...

Soylemek istedigim vites atmayi biliyorsan kimse yetisemez...;)

pro seviyedeki üretici ve kullanıcıların tamamına yakını debriyaj pedalı kullanılmayan sistemler yapıyorlar.ne kadar iyi vites değiştirirsen değiştir, bir şanzman robotunu her seferinde geçmen mümkün değil ;)

valla otomatık spor olmaz felan demeyin S tuşuna basınca ne olduğunu bi görün

Geri