benim pedal normal sadece ışıkta bazen şişiyor bazen en dibe iniyor aldığımdan beri bi frenciye gitmedim zaten yakında onunlada tanışırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar,benim bir sorum olacak 2001 otm editionum var frenleri çok sert bu opellerin genelindemi var bazı araçlarda parmak ucuyla frene dokunmak yeterken aracımda frenlere fazlaca baskı yapmak gerekiyor birde kalkışlarda çok hantal bu sorunları düzeltmenin bir yolu varmıdır.cevabınız için şimdiden teşekkürler.
evet bende manüel almayıdüşünüyodum araba hatta wectra düşünmedim ilk başdan korktum başacıkamamdiye buform tesadüfen karşımacıkdı her yorumu okudum bilgilendim savaş abiye sordum bilgialdım saolsun kararımıverdim otomtik alcam ve buldum aldım birhafdadır kulanıyorum müthiş ama bunun bakımları nedir bilmiyorum yol bilgisayarı calışıyo ama anlamıyorum bana bilgivericek lerden allah razıolsun derim işibilen lerden tecrübe edlim teşk