Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
varool:Dişte bu..
kahrolsun otomatik,kahrolsun otomatik:D

çok tahrikçi davranıyorsun. biz manuele saygılıyız ve aynı saygıyı sizden bekleriz. herkesin tercihi farklıdır ama bence sen önce araba sahibi ol ondan sonra bu konuları konuşuruz.

çok tahrikçi davranıyorsun. biz manuele saygılıyız ve aynı saygıyı sizden bekleriz. herkesin tercihi farklıdır ama bence sen önce araba sahibi ol ondan sonra bu konuları konuşuruz.

burda büyütelecek bir şey yok!biz size,yok siz bize,bunlar ne anlama geliyor?biz sadece arada işin gırgırını geciyoruz..ben nerde nasıl davranacagımı buraya üye olurken ögrendim!ama siz karsınızdakini incitecek,
kıracak,küçük düşürecek laflar söylememeyı ogrenememişsiniz!
arabam olmayabilir ama,arabam olursa arabam var diye boyle yersiz
yersiz,incitmelerde bulunmam,emin olun!!

:sorry:

burda büyütelecek bir şey yok!biz size,yok siz bize,bunlar ne anlama geliyor?biz sadece arada işin gırgırını geciyoruz..ben nerde nasıl davranacagımı buraya üye olurken ögrendim!ama siz karsınızdakini incitecek,
kıracak,küçük düşürecek laflar söylememeyı ogrenememişsiniz!
arabam olmayabilir ama,arabam olursa arabam var diye boyle yersiz
yersiz,incitmelerde bulunmam,emin olun!!
polat abimiz bunları seni kırmak için değil uyarmak ve davranışının yalnışlığını anlaman için söylemiş..ama sen hala çok tahrik edici davranma ..bence:confused:
insanlarınn bir şeyleri bilipte söylemesine saygı göster bence..:eek:
bnce (araban yok veya var) önemli olan senin düşünme biçimin..:sorry:

:sorry:

polat abimiz bunları seni kırmak için değil uyarmak ve davranışının yalnışlığını anlaman için söylemiş..ama sen hala çok tahrik edici davranma ..bence:confused:
insanlarınn bir şeyleri bilipte söylemesine saygı göster bence..:eek:
bnce (araban yok veya var) önemli olan senin düşünme biçimin..:sorry:

benim davranısımdaki yanlıslık neki?
ben otomatik kullanıcılarına birseymi dedim?
ya da otomatik vitesin kötü yanlarından mı bahsettim?
ben sadece saka amaclı bir cevap yazdım.!

benim davranısımdaki yanlıslık neki?
ben otomatik kullanıcılarına birseymi dedim?
ya da otomatik vitesin kötü yanlarından mı bahsettim?
ben sadece saka amaclı bir cevap yazdım.!

furkan kardeş yanlış anlamanı istemem ama seni incitme amaçlı değil dediğim. eğerki halen öyle algılıyorsan büyüğün olarak ben özrümü diliyorum.

ama yukardaki bazı cevaplardada olduğu gibi bazen biz senin dalga geçtiğini anlayamıyoruz ve yersiz tartışmalar oluyor. sanırım üslüpda bir hata var.

sen gene otomatiği kahretme çünki araban olduğunda bizi anlayacaksın, o yüzden araba olsun öyle konuşuruz dedim. merak etme bizde senin yaşında aynı heveslerdeydik. hem ben babasızdım. araba sürebilmek için milletin arabasını yalar gibi temizler sonunda 10 metre sürsem dünyalar benim olurdu.

tek ricam yazılarında ufak bir dikkat.
yine bir büyüğün olarak saygılarımla,

dernek üyeleri nerdesinizzZ??
dün spil dağına gittiim otomatik vitesin rahatlığı karda da mükemmelmiş be..:D:D

Benim ilk arabam opel vectra ve de otomatik vites..Başlarda dediğiniz gibi söylentiler yüzünden biraz korkuyordum ama şu an korkularımın yersiz olduğunu anladım..Bu rahatlığın keyfini sürmek bambaşka bişey...Bir sonraki arabam da yine otomatik vites olacak diye düşünüyorum...BMW alırsam manuel olacak ama...

benimde yeni şirketin yolu çok virajlı, manuel olsa kafayı yerdim heralde.

Geri