Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim sizin atalarınız zamanında sürüş keyfini ve mutlak hakimiyeti hissedebilmek için ata eyersiz mi binerlerdi bilemiyorum ama günlük hayatlarının ortalama 3 saatini trafikte öndekinin, yandakinin egzoz dumanlarını solumakla geçirenlerin sürüş keyfine ciddi anlamda katkısı olan teknolojidir.

Son düzenleme:
kardeşim sizin atalarınız zamanında sürüş keyfini ve mutlak hakimiyeti hissedebilmek için ata eyersiz mi binerlerdi bilemiyorum ama günlük hayatlarının ortalama 3 saatini trafikte öndekinin, yandakinin egzoz dumanlarını solumakla geçirenlerin sürüş keyfine ciddi anlamda katkısı olan teknolojidir.
alıntı mı bu??sanki okudum daha önce...:Dbaşka bir sitede..:)

furkan kardeş yanlış anlamanı istemem ama seni incitme amaçlı değil dediğim. eğerki halen öyle algılıyorsan büyüğün olarak ben özrümü diliyorum.

ama yukardaki bazı cevaplardada olduğu gibi bazen biz senin dalga geçtiğini anlayamıyoruz ve yersiz tartışmalar oluyor. sanırım üslüpda bir hata var.

sen gene otomatiği kahretme çünki araban olduğunda bizi anlayacaksın, o yüzden araba olsun öyle konuşuruz dedim. merak etme bizde senin yaşında aynı heveslerdeydik. hem ben babasızdım. araba sürebilmek için milletin arabasını yalar gibi temizler sonunda 10 metre sürsem dünyalar benim olurdu.

tek ricam yazılarında ufak bir dikkat.
yine bir büyüğün olarak saygılarımla,

kusura bakmayın özür dilerim..!

Bugün düz vites araç kullandım, daha doğrusu kullanmaya çalıştım. 5 yıl aradan sonra düz vites kullanmak sadece işkence gibi geldi. Sürekli vites küçültmeyi, debriyaja basmayı unuttum falan filan. Akşam tekrar kendi aracıma binince vitesi D ye aldım ve derin oh çektim, dünya varmış :D

seviyorum seni otomatik,,:D:D

opelin easytronic teknolojisinden hic memnun degılım aldıgım gunden berı triptonikte kullanıyorum ne zman otomatık kullanmaya kalksm vites kutusundan taktuk sesler gelıyo korkuyorum bıgun aynadan bakıcm vıtes kutusu arkada kalmıs:D:D

yavv arkadaşlar araba alacam ama kafam çok karışık önceki araç otomatik vites ti şimdi ne alayım diyorum kime sorsam bana manuel diyor otomatiği ne yapcan gibi sözler duyuyorum off kafam çok karışık...

yavv arkadaşlar araba alacam ama kafam çok karışık önceki araç otomatik vites ti şimdi ne alayım diyorum kime sorsam bana manuel diyor otomatiği ne yapcan gibi sözler duyuyorum off kafam çok karışık...

keyfınıze duskunsenız otomatık vıtesı tercıh edın ama easytronıc sanzımanı tavsıye etmem ıyı gunler.

keyfınıze duskunsenız otomatık vıtesı tercıh edın ama easytronıc sanzımanı tavsıye etmem ıyı gunler.

easytronic yerine tam otomatiği tercih ederim,rahatıma keyfime düşkünüm otomatikk alacam gibi gözüküyor ama bakalım hayırlısı artık sağol..

vallah arada fiyat olarak fark var ama alırsa tam otamatik al..yada manuel...ama otomatik arabadan sonra manuel biraz sığıcııı :D olabilir..:D

Geri