Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şehir dışı cok geldi şehir içi az:)

ankara eskişehir arası 120-130 km ortalamada 200 yakmıyor ş.içi 400e yakındır

tüpsüz şehiriçinde 50krş yarak kilometrede zaten:)

remzi, küfür ettin arabama remziiiiiiiiiiiiiii. şaka şaka.

ya valla büyük teker var arabada ondan biraz. eskiden 2000 devirde 90 yapardı şimdi 2200 devirde.
tabi kilometremde fazla gösteriyor biliyorum ama tam ne kadar fazla bilemedim. aslında rakamlar gerçek km ye vurunca düşücektir.

birde araba bu aralar biraz tadsız. geçen ay biraz eline yüzüne bakmıştım ama parasızlık nedeniyle yarım kaldı. tamamlarsam birde istanbul yapıp tüpü tekrar ayarlatırsam düzelir.

amerikanın akü ölünce opelin aküyü sök tak yaptım birkaç kere, ayar bozulmuştur sanırsam.

şehir dışı cok geldi şehir içi az:)

ankara eskişehir arası 120-130 km ortalamada 200 yakmıyor ş.içi 400e yakındır

şehiriçinde gaz vermiyorum, sıkışıklıkda rölantiye bırakıyorum akıyor kendi. nasılsa ilerde gene sıkışıcak diye gaz verip yakıt harcamıyorum.

sen altdevir gazını açtırmışsın gibime geldi. bol gaz veriyor alt devirde buda şehiriçini yükseltiyor. ama çok kısarlarsa vites değişimlerinde, fren basmalarında tam sağ-sol dönüşlerde stop ettirebiliyor. iyi ayarlamaları lazım.

ne küfürü polat abicim bizim canavar şehir içinde 1tl yakıyo kilometrede:) etsem bizimkine ederim :D

çok güzelmiş güle güle kullanın neden manuele çevirmek istiyorsunuz orayı anlayamadım

ilk aldığımız zamanlar öle bi düşüncemiz vardı artık babamı bilemem ama benim yok :) zaten record manuel onu toplar bi manuel bi otomatik olmuş olur:)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=58327 aracın resimlerini koymuştum buraya ama sahibindendeki resimler yazın boya falan yapılcak yeni resimleri eklicem:)

of ya beklediğimden diriymiş remzi. güle güle bin. ama tam german style yapılacak bir ara. (bozmadan).
motorun tam doldurulmamış güzel motorlardan. rahatca ufak değişiklikler ile beygir alabilirsin. alman sitelerini tara bence. üstelik başını ağrıtıcak masraflı değişiklikler değil. yakıtınıda düşürür.

küfür meselesi için ne yazdığını yapıştırıyorum "tüpsüz şehiriçinde 50krş yarak kilometrede zaten"
hızlı yazmaya çalışmak başa bela. bende çok karıştırıyorum sonra geri okuyup düzeltiyorum.

güzel bir lpg tavsiyemdir. biraz masraflı görünsede (6silindir) avantajları çok.

şanzıman konusunu bir daha düşün derim. manuel yaparsan araba sana eşek gibi görünür. büyük araba kesin otomatik ister.

bu arada neden feysimi eklemiyorsunuz, ben devamlı çiftlikdeyim. beklerim.
http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=717836459

bi dernekde orda kurarız.

Geri