Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben sormuştum abi, bu motoru 1968-71 arası commodore coupe ye koycan bu motoru ozaman çok daha güzel olur :) muscle car yavrusu alet çok hoşuma gidiyo commodore coupe ler:)

ben sormuştum abi, bu motoru 1968-71 arası commodore coupe ye koycan bu motoru ozaman çok daha güzel olur :) muscle car yavrusu alet çok hoşuma gidiyo commodore coupe ler:)

sahibindendeki beyaz güzel ama tam almancı arabası olmuş, adam tüylü şapkayla resim koysaymış daha iyi olmurmuş.

ama gerçekden güzel arabalar. o yılların fordlarındada güzel kasalar var. bu konuda bi boşlukda bişiler yazar paylaşırım.

ooo güzel olmuş buuu, sevdim.
sizlerede otomatik akşamlar dostlar. burakcım nerelerdesin. otobüslerde sıkıştın kaldınmı.

Selamlar Otomatik Vites Sevenler.

Arabam 1995 Opel Astra 8V Caravan Otomatik Vites.

Benim bir süredir şöyle bir problemim var:

Özellikle sabah ilk kalkışta yani araba soğukken vitesi D'ye aldığımda araba hafif titreyerek stop ediyor ve göstergelerdeki vites lambası (S) yanıp sönüyor. Eğer hava çok soğuksa bir kaç km. sonra vardığım yerde arabayı park edip P'ye aldığımda da aynı şekilde stop ediyor ve ışık yanıp sönüyor. R ve N'de ise problem yok.

Servise gittiğimde Cyclo marka şanzıman katkısı koydular ancak değişen bir şey olmadı. Şansıman yağını da bir kaç ay önce değiştirdim ve Mobil ATF 220 koydum. Arabam LPG'li fakat LPG dün takıldı.

Bilgisi olan arkadaşların öneri ve yardımlarını bekliyorum.

Selamlar Otomatik Vites Sevenler.

Arabam 1995 Opel Astra 8V Caravan Otomatik Vites.

Benim bir süredir şöyle bir problemim var:

Özellikle sabah ilk kalkışta yani araba soğukken vitesi D'ye aldığımda araba hafif titreyerek stop ediyor ve göstergelerdeki vites lambası (S) yanıp sönüyor. Eğer hava çok soğuksa bir kaç km. sonra vardığım yerde arabayı park edip P'ye aldığımda da aynı şekilde stop ediyor ve ışık yanıp sönüyor. R ve N'de ise problem yok.

Servise gittiğimde Cyclo marka şanzıman katkısı koydular ancak değişen bir şey olmadı. Şansıman yağını da bir kaç ay önce değiştirdim ve Mobil ATF 220 koydum. Arabam LPG'li fakat LPG dün takıldı.

Bilgisi olan arkadaşların öneri ve yardımlarını bekliyorum.

tam lpg ayarından dicektim, son cümle susturdu. bana motor verimsizliği gibi geldi. sanırım şanzımanda birşey yok. tam güce binerken motor yetiştiremiyor. buji kablolar veya boğaz kirlenmesi olabilir.
test için bir dahakine, vites değiştirmeden motora hafif gaz verin şöle 1000 devir 1200 devir gibi. öle vites değiştirip deneyin stop edecekmi.

gelen cevaba göre diğer şıkları değerlendirelim. aracınıza mutlaka ATF 2 koyun. piyasada gördüğüm kadarıyla hep 3 koyuyorlar. texaco yağ laboratuarından aldığımız bilgiye göre 3 ler ağır araçlara konulurmuş. 2den daha inceymiş.

otomatik günler millet, bu arada volkan bey şimdi düşündükce şanzımanı gösteren ibareler var ancak öncelikle motor kısmını bi aradan çıkaralım kalanı öyle düşünelim.

Geri