Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polat bey bu farmada ortaklık teklıf edıyorum :D

Abi cok az kişi var hedıye gelmıyor facebookta opelim.net işbirliği mi yapsak :D

polat bey bu farmada ortaklık teklıf edıyorum :D

Abi cok az kişi var hedıye gelmıyor facebookta opelim.net işbirliği mi yapsak :D

ekle beni erce, ben resmen ajanda tutuyorum ev ve ahır yaparken millete. neyden ne kadar eksik diye. şimdide atlarını ineklerini ve tavuklarını dolduruyorum.
gelin farmcılar, bekleriz.

otomatik vitesi ve farmvilleyi sevenler derneği kurarız.

abi arabayı orjinal 27 binde aldık bugün 32 bin oldu yağ, yağ filtresi falan değişti tüp düşünmüyoruz babamla dayanabildiğimiz yere kadar benzinle devam :)

bu arada hatam için kusura bakma abi valla yanlışlıkla yazmışım:)
bende face yok o yüzden ekliyemiyorum sevmiyorum face falan:)

araçta pek bi değişiklik yapamam heralde babam sevmiyo öle şeyleri. Resimlerdeki jantları almadık şuan üzerinde kapaklı bi jant var, ben 16'' takalım diyorum ama babam pek istemiyo 15'' diyo bakalım daha lastikler yeni olduğu için bunları eskitelim ozaman düşüncez :). Motor ile ilgili ne gibi değişiklikler olabilir mesela bildiğin bi site varmı acaba polat abi? orjinalini çok bozmadan motoru açmadan basit değişiklikler yapabilirim heralde okadarına babamı ikna edebilirim :)

araçta pek bi değişiklik yapamam heralde babam sevmiyo öle şeyleri. Resimlerdeki jantları almadık şuan üzerinde kapaklı bi jant var, ben 16'' takalım diyorum ama babam pek istemiyo 15'' diyo bakalım daha lastikler yeni olduğu için bunları eskitelim ozaman düşüncez :). Motor ile ilgili ne gibi değişiklikler olabilir mesela bildiğin bi site varmı acaba polat abi? orjinalini çok bozmadan motoru açmadan basit değişiklikler yapabilirim heralde okadarına babamı ikna edebilirim :)

bende bi boşlukda bakarım neler var diye. ama sana şunu söyleyim. doldurulabilen en güzel motorlardandı. ne kadar az elektronik o kadar çok "ucuz" beygir.

üstelik eski motorlardan şimdikilere göre daha fazla beygir çıkartabilirsin. mesela en basitinden motor istediğinde kapağı sonuna kadar taşlatıp, sıkıştırmayı arttırırsan 140 olan beygirin 170 e otomatikman çıkıcaktır (tahmini ama senin motorun düşük oktana ayarlı, şimdiki benzinler yüksek oktan, sıkıştırmayı yükselterek şimdiki yakıta uyum sağlatacaksın, böylelikle %10-20 arası beygir artar.) bu basit örnekti ama anlatabilmişimdir mutlaka.

sen recordu babaya ver bunu al, lpg tak, bide tatlı tatlı yaparsan offf. ha fazla para harcama çünki değmez. satılmıyor meretler.

abi arabayı orjinal 27 binde aldık bugün 32 bin oldu yağ, yağ filtresi falan değişti tüp düşünmüyoruz babamla dayanabildiğimiz yere kadar benzinle devam :)

bu arada hatam için kusura bakma abi valla yanlışlıkla yazmışım:)
bende face yok o yüzden ekliyemiyorum sevmiyorum face falan:)

bana feysi başlatan buradır. inadına açmadım millet laf söylerken. burdan video paylaşıyorlardı, seyredemiyordum, mecbur açdım. ama iyi oldu. kimleri buldum inanamassın. depremden önceki mahalle arkadaşlarımdan lise arkadaşlarıma (ki bu sayede 23 mayısda toplanıcaz)

valla senatorü baba alır bana record kalır anca abi:) öle kapak taşlama olayları falan yalan olur record u toplayınca ona yaptırabilirim belki ama buna yaptırtmaz babacım :)

Geri