Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi motor kodu 22E 0034850 1985 opel record 2.2, acelesi yok boş bi zamanında denk gelirse sorarsan iyi olur

Polat bunda bize uyacak bir şey yoktur herhakde. Teybi ne, Teybini söktün mü? Beyin şanzıman display vs bunlar hep ilgimi çeken malzemeler ama bize uymaz.

teyp benimkiyle aynı 804, ama bende bir sorun vardı (murat bozduuuu samiiii) tuşlar arada basmıyor. kısmetse kendimkiyle değiştiricem.kod ister diye daha denemedim, ilerde denerim.

şanzımanı kendimde incelicem, özellikle yabancı kaldığım elektronik kısımları, biliyorsun en büyük eksiğim oralar. komple odama açıcam şanzımanı, resimleri eklerim.

kafanda alengirli bi düşünce için kurbanlık parça arıyorsan dayanışma içine girelim. severim uydurma icatları. parça sponsorun olayım.

izlemiştim daha önce bunu alet canavar yav:) düşünüyorum bende böle bişeler yapsammı diye şeytan dürtüyo bazen:)

bak yorumlarda biri 2.0 için turbo sormuş. cevap şöle diyor. 2,0 motora 0,5 bar basarsan 160 beygir alırısn standart pistonlarla. belki enjektörleri değiştirmen gerekebilir çünki basınç var diyor. birazda ateşleme derecesini değiştirmelisin diyor.

bence 2 milyara 200 beygir çıkar o arabadan. üstelik standart piston sekman takımıyla. ve tahmin ettiğim kadarıyla elektroniğede pek girmessin.

valla abi record 2 senedir falan yatıyo vergi borcu falan da var eğer onları toparlarsak zaten satma düşüncem yok benim, hurda araç yasası çıkıpta iyi bi para verirlerse borçları kapamadan önce ozaman hurdaya veririz yoksa toplayıp hobi arabası olarak binerim yavaş yavaş yaparız bişeler danışa danışa:)

valla abi record 2 senedir falan yatıyo vergi borcu falan da var eğer onları toparlarsak zaten satma düşüncem yok benim, hurda araç yasası çıkıpta iyi bi para verirlerse borçları kapamadan önce ozaman hurdaya veririz yoksa toplayıp hobi arabası olarak binerim yavaş yavaş yaparız bişeler danışa danışa:)

inşallah, istek oldukdan sonrası gelir, belki bakarsın polat abin durumu düzeltirde bizimde katkımız olur motorda. hurdayı beklemiyorum açıkcası. olacak olsa geçenki ötv yasasını hurdalı yaparlardı. ama borcu fazla ise MKE ye götürüp bırakıyorsun borcunu siliyorlar galiba. böyle bişiler vardı sanırsam çıktımı bittimi bilmiyorum.

hurdayı kimse beklemiyo zaten bende bi ümit diyorum :) record un bi kaç fotosunu kayayım toplanırken bide toplandıktan sonraki fotolar

Geri