Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne bu resim davası? merak ettim şimdi. bana özelden veya genelden bilgi verilirse sevinirim.

motor şanzıman kısıtlı imkanlarla indi arkadaşlar. ama vakit kalmadığından şanzımanı ayıramadım. birdahaki gidişimde kısmetse şanzımanı ayırıcam.

siz ne alemdesiniz bu arada.

otomatik akşamlar herkeze:) il dışında olduğum için birkaç gündür giremiyordum foruma herkez iyidir umarım

ben iyiyim, kardeşlerim geldi beraber tuning fuarına gittik (rezaletti, katılım çok düşük, doğru dürüst firma yoktu) yeni geldim. onları yolcu ettim melekete dinleniyorum.

nerdesiniz millet. napıyorsunuz bi tekmil verelim.

farkındamısınız artık bize bulaşmıyolar. sanırım otomatik gücünü anladılar. sataşma linklerini atsanız ne güzel olur bizde görürdük.

farkındamısınız artık bize bulaşmıyolar. sanırım otomatik gücünü anladılar. sataşma linklerini atsanız ne güzel olur bizde görürdük.

sorma polat geçen gün baktım yedinci sayfaya düşmüşler son post yazılalı belki de on gün olmuş. arkadaşlara üzüldüm. konularını hortlattım. işin ilginci oraya da neredeyse sadece otomatikçiler yazıyor.

Sonra şöyle düşündüm: düz vites çok sıkıcı alelade bir şey düz bir mevzu muhabbet edilecek bir şey yok. o kadar sıkıcı ki, hakimiyet bende olsun ara gazı vereyimden başka bir şey yazan yok. huzur otomatikte.

polat abi izmirde opel çıkmacısı tanıdığın varmı?

yok ama ankara güven ticaret opel konusunda baya iyidir vereyimmi nosunu. ben asıl sana kenarda bekleyen problemli record bakıyom. bi ara çoktu etrafda. bulursam krankını ben hediye edecem sana. şu işleri bi toparlayımda. hatırladığım yerlere gidip bakıcam araçlar ordamı.

sorma polat geçen gün baktım yedinci sayfaya düşmüşler son post yazılalı belki de on gün olmuş. arkadaşlara üzüldüm. konularını hortlattım. işin ilginci oraya da neredeyse sadece otomatikçiler yazıyor.

Sonra şöyle düşündüm: düz vites çok sıkıcı alelade bir şey düz bir mevzu muhabbet edilecek bir şey yok. o kadar sıkıcı ki, hakimiyet bende olsun ara gazı vereyimden başka bir şey yazan yok. huzur otomatikte.

düz vites bence otomatik gibi bir tutku değil, çoğunlukda mecburiyet.
yani zor satılma korkusu, arıza yapar korkusu insanları manuele itiyor. ama bizler herşeyi göze alarak bit tutkuyu yaşıyoruz. hatta otomatiğe binipde burda olmayan bazı arkadaşların bile mecburiyet durumları var. düz vites sürememek gibi.

ben hayatda herşeyin bir tutkudan ibaret olduğuna inanıyorum, arkadaşlık olsun kadınlar olsun arabalar olsun.
çoğunuz biliyorsunuz. amerikan araçlarıma hayranlığımı. benm için bir tutkuydu, çok ama çoook zararlar ettim. halen bile ediyorum. ama onlarla gezmenin anlık zevkine herşey değer. halen 2 amerikana binmesemde vergi veriyorum masraf ediyorum. belki daha da edicem ama. tutku işte.

opelde öyle oldu, Allah bozmasın çok memnunum aracımdan. ama sıra audi rs6 avant a geldi. kısmetse temmuzda (adam bi vergisini ödesin çünki 2500tl) takas önerecem adama. yada omega satılırsa alacam onu.
takas kabul etmesse sizde yardım edin bana, adamı mesaj yağmuruna tutun belki ikna olur.

Geri