Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın abdulkadir, nasılsın ya göremedim ne zamandır. şimdi işe gidiyom akşama okurum. herkese hayırlı işler.

iyim abi sağol sen nasılsın
tatil yaptık bursadaydım 15-20 gün yeni geldim
yeni is demissin ama baktım göremedim abi hayırdır ne is yapacaksın yıkama isini ne yaptın

iyim abi sağol sen nasılsın
tatil yaptık bursadaydım 15-20 gün yeni geldim
yeni is demissin ama baktım göremedim abi hayırdır ne is yapacaksın yıkama isini ne yaptın

yıkama kısa bir hevesmiş, yara açarak geçti gitti. bir müşterim su arıtma işine girdi. müdür olarak onun yanındayım. mali açıdan kendimi biraz toparlamam lazım. çok açıldım bu aralar.
demek bursadan eve dönüşte izmitden geçtin ve uğramadın ha!alacağın olsun.

hayırlı olsun yeni isin abi
abi çoluk çocuk kayınvalide bi aradaydık yol çok uzun uğrayamadım bi yere kusura bakma su arıtma derken cihaz mı satıyorsun

Yeni işin hayırlı olsun Polat Hocam. İnşallah en kısa zamanda durumu toparlarsın. :)

hepinize sevgiler, iş güç yorgunluk nedeniyle zamanım olmuyo bu aralar. kusura bakmayın. en kısa zamanda görüşmek üzere.

abdulkadircim bidakine beklerim. evet su arıtma cihazı satışı.

remzi bundan sonra polat abin boşda (gene) ama bu sefer suç benim. biliyorumki artık sıkıntıya gelemiyorum.
kendi işim yada hiç olmalı.

ee sizler ne alemdesiniz. dernek sıkıcımı olmaya başladı. baksana kimse uğramaz olmuş.

hayırlısı olsun polat abi, gerçektende en iyisi kendi işin

valla bende anlamadım derneğe pek uğrayan yok bu aralar:) okul sınavlarıyla uğraşıyorum bende polat abi, sen nasılsın?

iyi diyelim iyi olsun remzi. yeni iş diye biraz zaman biraz emek harcadık. üstüne sıkıntıdayken gitgel masrafları bindi. aslında sistem ve ürün iyi, geleceği var. belki kendimde ilgilenebilirim ileriye dönük.

Geri