Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ee dernek, asil üyelerin hiçbirini görmez olduk nerdesiniz?

dinçer az önce ekonomik sürüş tekniklerinde seni gördüm, ama anında kayboldun.

sınavlar falan var polat abi pek yazamıyorum :) nasılsınız dernek iyisinizdir umarım

remzi bak şuna
adamla görüştüm parçalayamam ama izmirde bi adam var ona yönlendiririm dedi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-opel-opel-senator/detay

sen işlerini hallet bakalım bi yoluna bu işlerin. recorduda kaldıralım ayağa imkan varsa, gerekeni bulalım.

sana sınavlarda bol şans remzi, daha önce dediğim gibi en iyisine binmen için önce iyi bir mezuniyet sonra iyi bir iş lazım.

abi gönderdiğin linkteki adamla konuştuk bitanede nevşehirde var artık bulamazsak 2 araçtan birini alıcaz, izmirdeki adam kimmiş acaba bi yönlenebilirsek ona güzel olur :)

saol abi ilgilendiğin için bu arada

önemli değil, zaman var sınırsız tel var nie oturuyumki. izmirdeki adamdada araba varmış parçalayıp veriyomuş ama bana biraz pahalıcı gibi geldi. bu adam izmirden volan dişlisini 150ye almış. ama yinede fiyat sormakda fayda var. nevşehirden bahsetsene bi. kardeşim bi gittiğinde pazarlık yapsın. komple arabaya ihtiyaç yok. öle 2de1 arıza yapan arabalardan değil. boşa para bağlarsınız. bak bana omega parçalarıyla yatıp kalkıyom ne ... yemeye girdimse.
ya aslında ben sana record buldumdu buradan, sahipsiz ruhsatsız parasız. ama belediye götürmüş aq. durduğunu görmedende sana bişi sölemek istemedim heveslenme diye. ama gözüm hep kenarlarda bilesin.

nevşehirdede komple araba vardı, sahibini aradım detaylı resimlerini bana at dedim ama daha birşey yok, adamın telinide kaybettim ulaşamıyorum şimdi

iş yoğunluğu nedeni ile pek giremedim foruma nasılsınız derneğimin insanları

Geri