Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın dernek polat abi dün serviste bujileri değistim usta arkadasım olmazsa teklerse yine buji kablosunu değisiriz dedim maskara oldum abi benim arabada buji kablosu yokmus :))

daha yeni öğreniyom senin arabanın astra olduğunu. resimden hep vectra sanıyodum. şimdi sol menüden gördüm valla. özür benim suçum.

bişi soracam vectra b 2001 model otomatik aracım var. normalde kadran kısmında vites in r de yada d de olduğunu belirtmesi lazım değilmi. acaba benim kadran düz vites araçlara göremi??

bişi soracam vectra b 2001 model otomatik aracım var. normalde kadran kısmında vites in r de yada d de olduğunu belirtmesi lazım değilmi. acaba benim kadran düz vites araçlara göremi??

aracın vitesinin kaçda olduğunu bilmek gereksiz diye düşünüldüğünden uzun zamandır kullanılmıyor (birde eskiden bunu manuel olarak belirtmek biraz külfetli bir sistem gerektiyordu)
ancak yeni elektronik sistemlerde bir ekranın yeterli olması külfeti bitirmiş, bir markayla başlayan furya herkese yayılmıştır.
ancak zaten triptoniklerde olan bu özellik (sanırım çoğu markada da aynı) sadece manuel kullanımda vitesin kaçda olduğunu söylüyor. otomatiğe aldığınızda D olarak gösteriyor. (bu kısmı bütün markalar için genelleyemem, otomatikdede kaçıncı vitesde olduğunu gösteren markalar olabilir)

siz tam otomatiğin zevkini konforunu hissedin, keyifli sürüşler.

arkadaşlar yasdayım, peşini kovaladım araba satılmış. kahrımdan ölüyom valla. gözüm kaldı o arabada, alana yaramaz.

İyi haftalar dernek. :)

Polat Hoca'm sen çek gözlerini o arabadan, alana yazık. :)

Geri