Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
epeydir uğrayamadım derneğe nasılsınız Dinçer Bey nöbetçi misiniz polat abi nöbetçi bırakacaz diyordu bi aralar

valla nöbetçi bile bırakıp gidiyor. arada ben bakıyorum. ama sıkıldım ya yoksunuz bayadır. insan merakda ediyor. burakla telefonlaştık iş değişikliği olmuş pek giremiyormuş. arabasını değiştirmeyi düşünüyormuş. selam söyledi dolaylı olarak.

Yaklaşık 2,5 haftalık tatil amaçlı İstanbul seyahatinden sonra yine İzmir'deyim.

Nasılsınız güzel derneğimin güzel insanları? :)

hoş geldin volkan, yav tatile istanbula gidilirmi be, insan aşağılara kaçardı biraz. bu sene sıcak olucak. bende mecburen düğünler nedeniyle memleket yapıcam. ama bereket kandıra sahili emrimizde günü birlik kaçamaklar yapıyoz.

Hoşgördüm Polat Hoca'm.

Bu sene böyle oldu. Bundan sonra ki senelerde de böyle olacak gibi. Arada aşağılara da kaçarız elbette. :)

epeydir uğrayamadım derneğe nasılsınız Dinçer Bey nöbetçi misiniz polat abi nöbetçi bırakacaz diyordu bi aralar
Elimizden geldiğince nöbetciyiz, değilmi Polat ağabey :D
valla nöbetçi bile bırakıp gidiyor. arada ben bakıyorum. ama sıkıldım ya yoksunuz bayadır. insan merakda ediyor. burakla telefonlaştık iş değişikliği olmuş pek giremiyormuş. arabasını değiştirmeyi düşünüyormuş. selam söyledi dolaylı olarak.
Burak? benim gibi arabasız olan Burakmı abi :) Ne zaman araç almışda ne zaman değiştiriyormuş?

Burak? benim gibi arabasız olan Burakmı abi :) Ne zaman araç almışda ne zaman değiştiriyormuş?

aa satmışmıydı haberim yok ama bana sorarken değiştircem dedi sanki öle hatırlıyorum. hatta bende dizel olsun çamurdan olsun dedimdi. oda bende lpg ayarından baya çektik çünki.

günaydın dernek polat abi dün serviste bujileri değistim usta arkadasım olmazsa teklerse yine buji kablosunu değisiriz dedim maskara oldum abi benim arabada buji kablosu yokmus :))

Geri